Η Τζένιφερ Λόρενς και ο σύντροφός της Κουκ Μαρούνεϊ είναι πλέον αρραβωνιασμένοι, όπως μεταδίδει αποκλειστικά η «Page Six» της εφημερίδας New York Post.
Το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη σε ένα εστιατόριο του Μανχάταν και οι θαμώνες πρόσεξαν ένα τεράστιο δαχτυλίδι στο χέρι της 28χρονης σταρ.
Ο εκπρόσωπος της Λόρενς επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ότι οι δύο τους πρόκειται να παντρευτούν, ενώ ήδη η ίδια ενημερώνει για τα ευχάριστα τους πιο κοντινούς της ανθρώπους.
«Ήταν τεράστια η πέτρα του δαχτυλιδιού. Εμοιαζαν να γιορτάζουν και οι πελάτες μιλούσαν γι' αυτούς. Το δαχτυλίδι ήταν πολύ ευδιάκριτο. Καθόντουσαν πίσω σε μια γωνία. Αυτή φορούσε ένα χαριτωμένο μαύρο φόρεμα με άσπρα πουά», είπε ένας από τους θαμώνες του εστιατορίου Raoul's στην New York Post.
Η Τζένιφερ Λόρενς και ο 33χρονος ιδιοκτήτης γκαλερί τέχνης Κουκ Μαορούνεϊ είναι ζευγάρι από τον περασμένο Ιούνιο.
Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Κουκ Μαρούνεϊ
Δείτε βίντεο: Αρραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Λόρενς - Την "έκλεψε" η τέχνη...
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»