Survivor 2019: Αποχώρησε ο Δημήτρης Μαργαρίτης λόγω τραυματισμού

Survivor 2019: Αποχώρησε ο Δημήτρης Μαργαρίτης λόγω τραυματισμού

Και άλλες δυο απώλειες μέτρησε η ελληνική ομάδα καθώς η Νάντια και η Ρία αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα υγείας

dimitris01
Το Survivor έχει μπει για τα καλά στα σπίτια μας και οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην ελληνική και την τουρκική ομάδα καλά κρατούν. Από χθες η Ελλάδα μετράει μια απώλεια καθώς ο Δημήτρης Μαργαρίτης ή Ράμπο όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Ο λόγος της αποχώρησης είναι ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι τον οποίο υπέστη κατά το πρώτο του αγώνα. Ο παίκτης πήγε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα του ήταν πολύ σοβαρότερο από ό,τι πίστευε ο ίδιος.

Συνεπώς μετά τη διάγνωση οι γιατροί του απαγόρευσαν να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ο Δημήτρης Μαργαρίτης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Σε κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο ο ίδιος δήλωσε στους συμπαίκτες του πως ήταν τιμή του που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο μαζί τους και υπήρξε στην ομάδα τους.

Ωστόσο, πέραν της απώλειας του Δημήτρη, η ελληνική ομάδα είχε ακόμα δύο «απώλειες», αυτές της Νάντιας και της Ρίας που λόγω μικρών προβλημάτων υγείας που τους παρουσιάστηκαν, δε θα μπορούσαν να λάβουν, τουλάχιστον για σήμερα, μέρος στα αγωνίσματα.

Survivor 3: Η συγκινητική στιγμή της αποχώρησης του Δημήτρη Μαργαρίτη λόγω τραυματισμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης