Κατερίνα Παπουτσάκη για Θέμο: Μακάρι να μπορούσα να του δώσω και τώρα το φιλί της ζωής
«Δεν κουβαλούσε πάνω του καθόλου το brand name του. Ήταν ταπεινός, γλυκός, ευγενής», είπε η ηθοποιός για τον Θέμο Αναστασιάδη
Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της μίλησε για τον Θέμο Αναστασιάδη με τα πιο όμορφα, γλυκά και συγκινητικά λόγια. Οι δυο τους είχαν παίξει μαζί στην ταινία «Το φιλί της ζωής» και συγκεκριμένα η ηθοποιός αποκάλυψε για τη γνωριμία τους στο People: «Παίζαμε μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη. Παρότι έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια, μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο καλός συνεργάτης ήταν ο Θέμος. Δεν κουβαλούσε πάνω του καθόλου το brand name του. Ήταν ταπεινός, γλυκός, ευγενής. Νοιαζόταν για όλους μας. Στην αρχή των γυρισμάτων ήταν κάπως τρακαρισμένος και ντροπαλός, αλλά ο τρόπος που συμπεριφερόταν ήταν ιδιαίτερα συγκινητικός. Στην ταινία ο Θέμος ήταν ζευγάρι με την Ζέτα Δούκα και εγώ είχα πάει στο νησί για να τον σκοτώσω. Τελικά του έδωσα το φιλί της ζωής. Μακάρι να μπορούσα να του το δώσω και τώρα».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.