My Style Rocks: Η μεγάλη νικήτρια και το «ευχαριστώ» της «Βασίλισσας Ντίνας»

My Style Rocks: Η μεγάλη νικήτρια και το «ευχαριστώ» της «Βασίλισσας Ντίνας»

Η Φωτεινή Τράκα πήρε τα 30.000 ευρώ και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ευχαρίστησε τους... πάντες

my-style-rocks01
Αυλαία έριξε το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ την Παρασκευή, όπου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μόδας. Νικήτρια αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα, το κορίτσι που από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού τράβηξε την προσοχή, λόγω του ιδιαίτερου και vintage στυλ της. Η Φωτεινή, κατάφερε να βγει πρώτη, να κατακτήσει το στέμμα της «βασίλισσας της μόδας» και να κερδίσει 30.000 ευρώ!

Μία ημέρα μετά την ανάδειξη της «βασίλισσας» του My Style Rocks η... Queen Ντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να πει το δικό της ευχαριστώ προς όλους όσοι ήταν μαζί της επί πέντε μήνες στην εκπομπή.

Μέσω ανάρτησης στο Instagram, η Κωνσταντίνα δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί στους 5 μήνες γυρισμάτων, με 120 διαφορετικά ρούχα, ενώ παραδέχθηκε ότι παρά το άγχος και την κούραση, γι' αυτήν ήταν μια τρομερή συνεργασία.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια αληθινά οικογενειακή ατμόσφαιρα, Μια συνεργασία τρομερή, Μια εκπομπή που χαίρομαι από καρδιάς που ήμουν και εγώ ένα από τα μέλη της, 5 μήνες, 20 εβδομάδες (120 outfit) με πολύ κούραση, άγχος, αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, πειθαρχία, γέλιο, κλάμα..και όλα τα ωραία που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνθρωποι! Σας ευχαριστώ όλους και χαίρομαι για κάθε έναν ξεχωριστά που γνώρισα, γιατί με δίδαξε κάτι.. Γιατί η μόδα μπορεί να αλλάζει, τα ρούχα μπορεί να μην είναι πάντα πετυχημένα, αλλά το ΣΤΥΛ είναι αυτό που μετράει, μόνο η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ «ΜΙΛΑΕΙ» ! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Στην παραγωγή @acunmedya @acunmedyaglobal @acunilicali Στον Άγγελο Χριστόπουλο @jkrios123 @panagiotachoreva @koubaki @esratuyluoglu @stamoulimarianthi @nikol_e_ @costas_potamianos @grigorakakis_kostas @emisyesir @athenazotou @lamp_pap @christos.ka @iromar16 @t.kappas @themis_mertiris @elias_makridis @tasosper @gp2323 Στο @skaitv.gr και το γραφείο τύπου @charisgoulios @christinamousouli @zanni_katerina @ellakiou Στους συνεργάτες μου @stelioskoudounaris @betty_maggira @dimitrisargyropoulos @dimitrisdimitroulis @tzela @galla_kommwtiria @kaliodishen1 @elenakomova @aristides_zois Σε όλους τους τεχνικούς οπερατέρ, ηχολήπτες, βοηθούς Σε όλα τα κορίτσια που έλαβαν συμμετοχή Σε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους Στην @irene_angelopoulos_couture για την υπέροχη δημιουργία της μαζί με τα λαμπερά κοσμήματα @vourakisjewels Σε όσους δεν έχουν Instagram, γιατί η Ομάδα μας είναι ΜΕΓΑΛΗ Και φυσικά Σε όλους εσάς, γιατί τίποτα δεν θα είχε νόημα χωρίς τη συντροφιά σας, την αγάπη σας, την υποστήριξη σας ♥️♥️♥️ @grmystylerocks @skaitv.gr 10-9-2018 —> 1-2-2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις



Πώς διαμορφώθηκε η τελική κατάταξη:

Κλείσιμο
Η βαθμολογία των έξι διαγωνιζόμενων διαμορφώθηκε από όλη την εβδομάδα. Ωστόσο, αυτό που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ψήφος των τηλεθεατών.

Ουσιαστικά, ο τελικός ήταν μαγνητοσκοπημένος. Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, η σύνδεση έγινε live για να ανακοινωθεί η μεγάλη νικήτρια από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Φωτεινή Τράκα η μεγάλη νικήτρια του My Style Rock


Η 26χρονη νικήτρια, με σπουδές fashion design στην Αγγλία, επέλεξε να φορέσει για την τελευταία της εμφάνιση μια ολόσωμη χρυσή φόρμα με μπότες και φούστα. Μετά το τέλος του διαγωνισμού, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τη στήριξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο πάρα πολύ που με στηρίξατε. Ήθελα πάρα πολύ αυτή την νίκη. Το ταξίδι αυτό ήταν υπέροχο γενικότερα και όλη η εμπειρία ήταν φανταστική και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη».

Δείτε την ανάρτηση:



Στη λαμπερή βραδιά, παρόντες ήταν οι κριτές Στέλιος Κουδουνάρης, Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Αργυρόπουλος, που με μεγάλη συγκίνηση μίλησαν για τις διαγωνιζόμενες. Στη θέση του τέταρτου κριτή κάθισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μιλώντας για το στυλ κάθε κοπέλας ξεχωριστά, οι κριτές προσπάθησαν να κάνουν αναδρομή των εμφανίσεών τους.

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης έβαλε «5» για πρώτη φορά στη νικήτρια του παιχνιδιού, λέγοντας ότι με τις εμφανίσεις της ανέβασε τον πήχη.

Το πρώτο πεντάρι του Κουδουνάρη στο My Style Rocks | 01/02/2019

mystyle-rocks-winner


Η τελική κατάταξη μετά τη βαθμολογία του κοινού διαμορφώθηκε ως εξής:

Στην πρώτη θέση η Φωτεινή Τράκα (1η στο κοινό)

Στην δεύτερη θέση η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη (2η στο κοινό)

Στην τρίτη θέση η Χριστίνα Παπαδέλλη (3η στο κοινό)

Στην τέταρτη θέση η Μαρία Λέκα (4η στο κοινό)

Στην πέμπτη θέση η Ιωάννα Σιαμπάνη (6η στο κοινό)

Στην έκτη θέση η Νίνα Παπαϊωάννου (5η στο κοινό).

My Style Rocks | Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου | 01/02/2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης