Η Πρέσβειρα του «Μαζί για το Παιδί» Δούκισσα Νομικού έφτιαξε βασιλόπιτα για τα παιδιά

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε κόκκινη ποδιά και έφτιαξε με τα παιδιά την παραδοσιακή βασιλόπιτα - «Είναι η ωραιότερη βασιλόπιτα της ζωής μου» 

Βασιλόπιτα με τα παιδιά έφτιαξε η Δούκισσα Νομικού, ως Πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Φορώντας την κόκκινη ποδιά, η Δούκισσα έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της στο έργο και τους σκοπούς της Ένωσης και μετείχε ενεργά στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδρύματος Θεοτόκος, μέλος της Ένωσης.

Τα παιδιά την υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά, τραγούδησαν όλοι μαζί και στο τέλος έκοψαν τη βασιλόπιτα παρέα με το προσωπικό και το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος.

Η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε πολύ γεμάτη και χαρούμενη που μοιράστηκε όμορφες στιγμές με τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». «Είναι η ωραιότερη βασιλόπιτα της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά.



«Στόχος ζωής και όχι χρονιάς, είναι για εμένα ο εθελοντισμός, η συνειδητή συμμετοχή και προσφορά για έναν κόσμο καλύτερο, για τα παιδιά σε ανάγκη για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη, για τα παιδιά μας, για εμάς τους ίδιους. Ας ενωθούμε όλοι μαζί για το καλό, με πράξεις καλές, με πράξεις καθημερινές», είπε, σηματοδοτώντας την ανάληψη του ρόλου της ως πρέσβειρα του «Μαζί για το Παιδί».




Η Δούκισσα με την Πρόεδρο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους εργαζομένους και τα παιδιά του Ιδρύματος Θεοτόκος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις






Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι 10 στόχοι μου για το 2019🌟 Ο έννατος είναι ο εξής: #Νο9 ~ Αυτό το συγκεκριμένο στόχο ήθελα να τον αφήσω συμβολικά για το τέλος, για τη 10η θέση, όμως η ουσία και η αξία του είναι υπεράνω οποιασδήποτε θέσης. Είχα την ευτυχία χθες, ως Πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» @mazigiatopaidi, να επισκεφθώ μαζί με την Πρόεδρο της Ένωσης, κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, το Ίδρυμα «Θεοτόκος» @theotokos_foundation 🙏 Είμαι ευγνώμων που βίωσα το μεγαλείο ψυχής αυτών των παιδιών, τη γενναιοδωρία τους, την αλήθεια τους, τη δύναμη της αγάπης τους. Συναισθήματα σπάνια που σε καθηλώνουν, σε συγκινούν✨ Στόχος ζωής και όχι χρονιάς, είναι για μένα ο εθελοντισμός, η συνειδητή συμμετοχή και προσφορά για έναν κόσμο καλύτερο, για τα παιδιά σε ανάγκη, για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη, για τα παιδιά μας, για μας τους ίδιους. Ας ενωθούμε όλοι μαζί για το καλό, με πράξεις απλές, καθημερινές, πράξεις ανθρώπινες... Πράξεις καλές ❤ #MaziGiaToPaidi #TogetherForChildren #SupportMazi #Ambassador #Dutchess4MaziGiaToPaidi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr