Κάρμεν Ρουγγέρη: Προτίμησαν ηθοποιό που είναι «τραβηγμένη»

Κάρμεν Ρουγγέρη: Προτίμησαν ηθοποιό που είναι «τραβηγμένη»

«Δεν θα «τραβιόμουν» ποτέ. Είμαι εναντίον. Εγώ την ηλικία μου τη θέλω, τις ρυτίδες μου τις θέλω», είπε η γνωστή ηθοποιός

Karmen_Douggeri
H Κάρμεν Ρουγγέρη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς. Μίλησε στο περιοδικό «My tv» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κάποια τηλεοπτική της συνεργασία, η οποία έληξε άδοξα, αφού όπως αποκάλυψε «τελικά προτίμησαν μια ηθοποιό που είναι “τραβηγμένη”».

- Και στην τηλεόραση έχετε συνδέσει το όνομά σας με επιτυχίες. Θα θέλατε να επιστρέψετε τηλεοπτικά;
Υπήρχαν εποχές που είχα στη διάθεσή μου να διαλέξω ρόλο ανάμεσα από πέντε σενάρια. Πάντοτε η επιλογή μου και η προσπάθειά μου ήταν να μη δώσω κακή εικόνα στα παιδιά. Πάντα καυτηρίαζα το τσιγάρο ας πούμε. Πολλές φορές με ενοχλεί που ενώ ένα έργο έχει παραδοθεί στο κοινό ως ακατάλληλο παρουσιάζεται και τα μεσημέρια. Εκεί στεναχωριέμαι πολύ. Σκέφτομαι πως τίποτα δεν τηρούμε σε αυτή τη χώρα.

- Θα σας δούμε κάπου τηλεοπτικά;
Είχα μια πρόταση και είχαμε δώσει τα χέρια, αλλά μου είπαν πως τελικά προτίμησαν μια ηθοποιό που είναι «τραβηγμένη». Δεν θα «τραβιόμουν» ποτέ. Είμαι εναντίον. Εγώ την ηλικία μου τη θέλω, τις ρυτίδες μου τις θέλω. Οπότε δεν ήταν κάτι για ‘μένα.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης