Ο Νίκος Βέρτης υπογράφει το νέο τραγούδι του Βαγγέλη Κακουριώτη

Ο Νίκος Βέρτης υπογράφει το νέο τραγούδι του Βαγγέλη Κακουριώτη

Το βίντεο – υπερπαραγωγή περιλαμβάνει κινηματογραφικά πλάνα και φουτουριστική αισθητική, με το απόλυτο pop icon να μας ταξιδεύει στο Διάστημα καθώς, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, η δράση εκτιλύσσεται σε τροχιά γύρω από τη Γη

kakouriotis
Δυναμικό comeback δισκογραφικά κάνει το απόλυτο pop icon, Βαγγέλης Κακουριώτης, καθώς το καινούργιο του τραγούδι έχει την υπογραφή του Νίκου Βέρτη.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, με το μεγάλο γκελ στο νεανικό κοινό και τις φανατικές θαυμάστριες, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, συνεργάζεται με τον Νίκο Βέρτη στις live εμφανίσεις του, τόσο προ μηνών στη Θεσσαλονίκη, όσο και τώρα στο «YTON THE MUSIC SHOW» της Αθήνας.

Παρουσιάζοντας το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο album του, που θα κυκλοφορήσει εντός του 2019, ο Βαγγέλης Κακουριώτης ερμηνεύει ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους του Νίκου Βέρτη, που σπάνια γράφει τραγούδια σε άλλους συναδέλφους του και πρώτη φορά δίνει κομμάτι σε pop καλλιτέχνη.

Το music video του νέου του τραγουδιού, με τίτλο «Ίσως», που κυκλοφορεί από την Panik Records, γυρίστηκε σε χολιγουντιανό στούντιο που υπάρχει στη Βουλγαρία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του καταξιωμένου σκηνοθέτη της χώρας Ludmil Ilarionov Liusi. Το βίντεο – υπερπαραγωγή περιλαμβάνει κινηματογραφικά πλάνα και φουτουριστική αισθητική, με το απόλυτο pop icon να μας ταξιδεύει στο Διάστημα καθώς, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, η δράση εκτιλύσσεται σε τροχιά γύρω από τη Γη.

Ακούστε το τραγούδι

Βαγγέλης Κακουριώτης - Ίσως - Official Music Video
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης