Γιώργος Αρμένης: Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη γυναίκα μου ήταν σκοτεινά

Γιώργος Αρμένης: Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη γυναίκα μου ήταν σκοτεινά

«Δεν είχαμε φωτάκια, δεν είχαμε τίποτα και κάθισα μόνος μου με τις αναμνήσεις μου και φώναζα "Ελισάβετ έλα κοντά μου"», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός

Giorgos_Armenis
Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του μίλησε ο Γιώργος Αρμένης. Ο γνωστός ηθοποιός που πριν από λίγο καιρό έχασε την αγαπημένη του σύζυγο με την οποία ήταν μαζί για 42 ολόκληρα χρόνια μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά live» και αποκάλυψε πόσο του λείπει αλλά και τα μελαγχολικά Χριστούγεννα που πέρασε.

«Ήταν ξαφνικό, ήταν νέα. Μου λείπει αφάνταστα, δεν μπορώ να την ξεχάσω ή να σβήσει και να χαθεί. Την βλέπω συνέχεια στα όνειρά μου. Όποτε γυρίζω στο σπίτι την βλέπω στις φωτογραφίες και τα αντικείμενα. Με βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή μου. Ήμουν άγριος και με ηρέμησε. Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την Ελισάβετ ήταν σκοτεινά. Ήμουν μόνος στο σπίτι και ήρθε ο γιος μου, μαγείρεψα, φάγαμε. Δεν είχαμε φωτάκια, δεν είχαμε τίποτα και κάθισα μόνος μου με τις αναμνήσεις μου και φώναζα «Ελισάβετ έλα κοντά μου. Ο γιος μου είναι η ζωή μου. Αν δεν ήταν ο Κωνσταντίνος, δεν ξέρω τι θα έκανα, θα μπορούσα να φύγω και εγώ. Αλλά ο Κωνσταντίνος με κρατάει όρθιο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης