Τη γνωρίσαμε πριν από περίπου 15 χρόνια ως «Χριστίνα» στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην επιτυχημένη σειρά «Κλείσε τα μάτια» και από τότε η Ιωάννα Παππά μας απασχολεί κυρίως με τα θεατρικά της και σχεδόν καθόλου με την προσωπική της ζωή.
Τώρα και μετά από τρία χρόνια σχέσης με τον πολιτικό μηχανικό Κωνσταντίνο Πάντο η ταλαντούχα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί. Η Ιωάννα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.
Η ηθοποιός δεν απέχει από τις θεατρικές της υποχρεώσεις αφού υποδύεται, την Φράνκι στο ρομαντικό έργο «Φράνκι και Τζόνι» που έχουμε απολαύσει στη μεγάλη οθόνη με τον Αλ Πατσίνο και τη Μισέλ Φάιφερ.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.