Η Γωγώ Μαστροκώστα αποχαιρετά τον Θέμο: «Δεν δέχομαι με τίποτα... ότι έφυγε»

Η Γωγώ Μαστροκώστα αποχαιρετά τον Θέμο: «Δεν δέχομαι με τίποτα... ότι έφυγε»

Στο Instagram 

Gogo_Mastrokosta
H Γωγώ Μαστροκώστα υπήρξε τηλεοπτικό κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «Πυρετός το Σαββατόβραδο» και συνεργάστηκε μαζί του για έναν χρόνο. Η είδηση του θανάτου του τη σόκαρε. Η ίδια τον αποχαιρέτησε σήμερα με λόγια αγάπης μέσα από τα social media.



«Τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου, ο εγκέφαλος μου δεν μπορεί ...δεν γίνεται ...με τίποτα να επεξεργαστεί τη λέξη «θάνατος»! Είναι λες κ κάνει block κ δεν αφήνει τα συναισθήματα λύπης ,οδύνης ,στενοχώριας να περάσουν μέσα μου! Άλλωστε δεν θα το ήθελα σε καμία περίπτωση ..για τον Θέμο! Δεν δέχομαι με τίποτα ότι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου,που τους γνώρισα,που γέλασα, που έκλαψα, που πορεύτηκα λιγότερο ή περισσότερο μαζί τους ...ότι «φεύγουν».. Αρνούμαι να το δεχτώ και τώρα! Έτσι...γιατί απλά δεν τους αξίζει να «φεύγουν»...τουλάχιστον απ’τη καρδιά μου».


Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου ,ο εγκέφαλος μου δεν μπορεί ...δεν γίνεται ...με τίποτα να επεξεργαστεί τη λέξη «θάνατος»! Είναι λες κ κάνει block κ δεν αφήνει τα συναισθήματα λύπης ,οδύνης ,στενοχώριας να περάσουν μέσα μου!! Άλλωστε δεν θα το ήθελα σε καμμία περίπτωση ..για τον Θέμο! Δεν δέχομαι με τίποτα ότι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου,που τους γνώρισα ,που γέλασα , που έκλαψα ,που πορεύτηκα λιγότερο η περισσότερο μαζί τους ...ότι «φεύγουν» Αρνούμαι να το δεχτώ κ τώρα! Έτσι...γιατί απλά δεν τους αξίζει να «φεύγουν»......τουλάχιστον απ’τη καρδιά μου!🖤🖤🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogomastro (@gogomastro) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης