Τι έγινε τελικά ανάμεσα σε Ρία Αντωνίου και Χρήστο Ψωμόπουλο - Όλη η δικογραφία

Τι έγινε τελικά ανάμεσα σε Ρία Αντωνίου και Χρήστο Ψωμόπουλο - Όλη η δικογραφία

Οι καταθέσεις τους και όλες οι πικάντικες λεπτομέρειες για το εκρηκτικό σκηνικό της Κυριακής σε ξενοδοχείο της πλατείας Μαβίλη

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
ria_xrwma
Γνωρίστηκαν πριν από 10 χρόνια, έκαναν παρέα και τον περασμένο Αύγουστο έγιναν ζευγάρι. Ωστόσο, ο θυελλώδης έρωτας μεταμορφώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε ολέθρια σχέση με καταγγελίες στην Αστυνομία για βιασμό και ξυλοδαρμό από τη μια πλευρά και ψευδείς κατηγορίες, ακόμη και ενδεχόμενο εκβιασμό από την άλλη.

Η Ρία Αντωνίου και ο Χρήστος Ψωμόπουλος αποτέλεσαν το ζευγάρι της εβδομάδας με τις φήμες για το τι πραγματικά παίζεται πίσω από αυτό το εκρηκτικό σκηνικό να δίνουν και να παίρνουν. Η αλήθεια είναι ότι το 31χρονο μοντέλο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής πέρασε το κατώφλι της Αστυνομίας και κατήγγειλε σε ένορκη εξέταση ότι ο πρώην φίλος της τη χτύπησε και στη συνέχεια τη βίασε ξετυλίγοντας με κάθε λεπτομέρεια τα όσα, κατά τους ισχυρισμούς της, διαδραματίστηκαν στη σουίτα ξενοδοχείου στην πλατεία Μαβίλη.

Το πρωί της Τρίτης, αρκετές ώρες μετά το συμβάν, η Αντωνίου μετέβη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να αποδείξει τα όσα λίγες ώρες νωρίτερα περιέγραφε στους αστυνομικούς. Ωστόσο, η έκθεση που συνέταξε ο κ. Γιώργος Ντιλέρνια δεν φωτίζει την υπόθεση καθώς, όπως διαπίστωσε, βρέθηκαν κάποιες αμυχές, εντούτοις δεν μπόρεσε να καταλήξει στο αν η Αντωνίου έπεσε θύμα βιασμού.

Η υπόθεση ξεκινάει από την αρχή καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι μάρτυρες να καταθέσουν εκ νέου σε μια προσπάθεια οι εισαγγελικές αρχές να βγάλουν άκρη στην περίεργη αυτή υπόθεση.


psomopoulos1


Η περιγραφή

Κλείσιμο
Αν και το συμβάν, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Ρία Αντωνίου συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, εκείνη μετέβη στις 7.20 το απόγευμα στην Αστυνομία για να το καταγγείλει. «Κάποια στιγμή ο Ψωμόπουλος κινήθηκε προς το μπάνιο και τότε βρήκα την ευκαιρία να ανοίξω την πόρτα και να φύγω, χωρίς μπουφάν, παίρνοντας μόνο την τσάντα μου και το σπασμένο τηλέφωνο. Κατευθύνθηκα προς την αμερικάνικη πρεσβεία, που είναι κοντά, όπου εκεί ήταν αστυνομικοί οι οποίοι μου υπέδειξαν να μεταβώ στην υπηρεσία σας για να καταγγείλω το γεγονός», υποστήριξε στην κατάθεσή της. Οσο για το τι είχε συμβεί τις προηγούμενες ώρες, η 31χρονη είπε τα εξής: «Στις 12 Ιανουαρίου γύρω στις 22.00 και ενώ βρισκόμασταν στο ξενοδοχείο “Andromeda Suites” έστειλα μήνυμα σε έναν φίλο μου για να τον συναντήσω. Εκείνος μόλις αντιλήφθηκε με ποιον φίλο μου συνομίλησα, επειδή δεν τον συμπαθεί, με χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί η μύτη μου και να έχω αμυχές στο πρόσωπο. Μετά το γεγονός αυτό ήθελα να φύγω, πλην όμως ήμουν κουρασμένη και έπεσα να κοιμηθώ. Ο Χρήστος ήθελε επίμονα να έχουμε ερωτική επαφή, αλλά εγώ δεν ήθελα και τον απώθησα».

ria2


Στη συνέχεια, η Ρία Αντωνίου περιγράφει τον δεύτερο γύρο των επεισοδίων: «Την επόμενη μέρα, στις 15.00, προσπάθησε εκ νέου να έχει ερωτική επαφή μαζί μου, ενώ είχαμε συμφωνήσει από την προηγούμενη μέρα ότι θα σταματήσουμε κάθε ερωτική επαφή και θα είμαστε φίλοι. Εκείνος επέμενε, έγινε βίαιος και κατάφερε να κάνει την ερωτική του πράξη με βία, χωρίς τη θέλησή μου και παρά τις αντιστάσεις μου. Κατόπιν αυτού, κατέβηκα στο ισόγειο για να πάρω τηλέφωνο κάποιους φίλους μου και να κανονίσω να έρθει κάποιος να με πάρει. Ανέβηκα ξανά στο δωμάτιο για να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω. Τότε εκείνος πήρε από τα χέρια μου το κινητό μου, προφανώς για να δει ποιον κάλεσα, και όταν επιχείρησα να το πάρω πίσω με χτύπησε στο κεφάλι, με χαστούκισε και με έριξε στο πάτωμα. Αρχισα να ουρλιάζω και άνοιξα την κεντρική πόρτα για να βγω από τον χώρο και να καλέσω βοήθεια. Εκείνος τότε έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να με χτυπάει. Πήρε το ένα κινητό μου στο χέρι και το έσπασε σε δύο κομμάτια. Το ίδιο έκανε και με τα γυαλιά μυωπίας ενώ το άλλο κινητό μου το πήρε και το έβαλε στην τσέπη του».


ria1


Αρνείται

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κατάθεση έτσι ώστε να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για όλα όσα συνέβησαν πίσω από την κλειστή πόρτα της σουίτας του ξενοδοχείου στην πλατεία Μαβίλη. Μέσω του δικηγόρου του αλλά και διάφορων ανακοινώσεων, πάντως, αρνείται τα πάντα και αφήνει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να πέσει θύμα εκβιασμού. «Αν έχει σκοπό να με εκβιάσει και να αποκομίσει οποιαδήποτε κέρδη, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου, την ενημερώνω δημοσίως πως θα με βρει ισχυρό υπερασπιστή του δίκιου μου, καταρρίπτοντας τα όσα αναληθώς κατήγγειλε και με διέσυρε», έγραψε σε ανακοίνωσή του. Οσο για το πως έγινε το σκηνικό, ο ίδιος έγραψε ότι ουσιαστικά υπήρξε θύμα των σχέσεων του, οι οποίες και απασχόλησαν τις κοσμικές στήλες. Μάλιστα, έκανε λόγο για εντάσεις και παρεξηγήσεις που υπάρχουν συχνά ανάμεσα στα ζευγάρια διευκρινίζοντας ότι είχε πλήρη συναισθηματική σχέση με το μοντέλο και ότι υπήρξαν μικροεντάσεις ζήλιας. Ο δικηγόρος του επιχειρηματία Θάνος Πλεύρης τονίζει στο «ΘΕΜΑ»: «Αρνούμαστε πλήρως τις καταγγελίες και θεωρούμε ότι μέσα από όλα τα στοιχεία δεν έχει διαπραχθεί αδίκημα». Την πλευρά του μοντέλου εκπροσωπεί ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής. «Η κάθε γυναίκα έχει το αυτονόητο δικαίωμα του γενετήσιου αυτοκαθορισμού της και της ελεύθερης επιλογής της στιγμής της ερωτικής πράξης. Τα άνω στοιχειώδη δικαιώματα της Ρίας Αντωνίου παραβιάστηκαν βάναυσα με μέσον την αποτρόπαιη σωματική της κακοποίηση. Η Δικαιοσύνη είναι ο μόνος θεσμός που μπορεί να προστατεύσει -πλέον- αποτελεσματικά την κακοποιηθείσα και βιασθείσα εντολέα μου», ανέφερε στο «ΘΕΜΑ».



Και ο Θεός έπλασε τη Ρία

Το κορίτσι από τη Μάνη με το σκανδιναβικό look που ξεκίνησε από τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία και κατάφερε να γίνει το απόλυτο sex symbol κατακτώντας από την ιταλική τηλεόραση μέχρι την Cinecitta - Η ιστορία της κόντρας με την Τζούλια, το φλερτ με τον Ρονάλντο και οι μοιραίοι έρωτες


Η Αθήνα στην οποία γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 1988 αλλά και η Λακωνική Μάνη απ’ όπου κατάγεται ήταν πολύ μικρές για να χωρέσουν τα πληθωρικά όνειρα της πανέμορφης Γεωργίας, η οποία προτίμησε να ακούει στο υποκοριστικό Ρία. Μεγαλωμένη στο Χαλάνδρι και απόφοιτος ΙΕΚ Διαιτολογίας, το πανέμορφο κορίτσι με τα πελώρια μάτια μεγάλωσε σε ένα συντηρητικό περιβάλλον, με τις αυστηρές απόψεις του μπαμπά αντιπλοιάρχου του Πολεμικού Ναυτικού να περιορίζουν την ελευθερία αλλά όχι τα «θέλω» της.


Η Ρία ήταν μέτρια μαθήτρια και, όπως η ίδια διατείνεται, από παιδί περνούσε τον χρόνο της διαβάζοντας λογοτεχνικά βιβλία, ακούγοντας κλασική μουσική και σμιλεύοντας το θεϊκό κορμί της με ατέλειωτες ώρες γυμναστικής. Αλλωστε το μεγάλο της όνειρο βρισκόταν αλλού, εκεί όπου την οδηγούσε ο θαυμασμός των άλλων μπροστά στην εικόνα της: πάνω σε πασαρέλες, κάτω από προβολείς, μέσα στον κόσμο της ομορφιάς και του modeling που η ίδια πίστευε ότι δικαιωματικά της ανήκουν.




ria6
Το «Κορίτσι του Μαΐου» στο ημερολόγιο του 2018 του περιοδικού «For Men»


Τα πράγματα ωστόσο δεν ήταν εύκολα. Η Ρία δεν είχε ούτε τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά ούτε και το θράσος να τρυπώσει μέσα σε κλίκες που θα διευκόλυναν την επαγγελματική της ανέλιξη. Ετσι, όπως πολλά νέα και όμορφα κορίτσια, περιπλανήθηκε αρχικά στις ταπεινές πασαρέλες επαρχιακών καλλιστείων, για να κατακτήσει στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία του 2006 τον τίτλο της Μις Γιανγκ και να στεφθεί έναν χρόνο αργότερα Σταρ Πελοποννήσου. Ακολούθησαν τρεις τίτλοι ομορφιάς: αυτός της Αναπληρωματικής Miss Model of the World -στον ομώνυμο στην Κίνα-, της Miss Face και της Μις Φωτογένεια. Ο ξανθός άγγελος με τα μπλε μάτια και το κατάλευκο δέρμα, που έφερνε περισσότερο σε Σκανδιναβή παρά σε Ελληνίδα, αρχίζει να φιγουράρει στα εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών όπως το «Playboy», το «Esquire» και το «Nitro», και σιγά-σιγά μετατρέπεται στην απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού. Την εποχή εκείνη, παρότι κάποιοι μιλούν για την ωραιότερη Ελληνίδα που διαθέτει όλα τα προσόντα ακόμη και για επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό, την προσοχή όλων κλέβει μία άλλη ξανθιά καλλονή που ακούει στο όνομα Τζούλια Αλεξανδράτου. Το δέος που διακατέχει τους άρρενες υπηκόους της χώρας απέναντι στον τυφώνα που ακούει στο όνομα Τζούλια κάνει τον θρόνο της Ρίας να τρέμει, τη λάμψη του στέμματός της να ωχριά και τη μεταξύ τους κόντρα να είναι κάτι παραπάνω από αναπόφευκτη.

Ποια φέρει το πιο φυσικό extension, ποια έχει τα πιο μακριά πόδια, αλλά και ποιας τα προσόντα είναι αποτέλεσμα της μητέρας φύσης και όχι του πλαστικού χειρουργού ήταν κάποια από τα ερωτήματα που ταλάνισαν αρκετές τηλεπαρουσιάστριες και πλείστες πανελίστριες λίγο προτού η Τζούλια περάσει σε ευθεία επίθεση κατά της Ρίας λέγοντας σε τηλεοπτική εκπομπή: «Εντάξει, πολλά κορίτσια βγαίνουν, καλά κάνουν. Καλό είναι να υπάρχουν απομιμήσεις!». Ωστόσο, η αυτοκαταστροφική φύση της αυθεντικής Τζούλιας τη ρίχνει λίγα χρόνια αργότερα, εν μια νυκτί, από το βάθρο της βασίλισσας στον βούρκο του πορνό, αφήνοντας πλέον δικαιωματικά στη Ρία την αυτόνομη πλεύση στους ωκεανούς της επαγγελματικής καταξίωσης που ανοίγονταν μπροστά της. Οπλα της, το αδιαμφισβήτητο κάλλος της και ο μάνατζέρ της -και πρώην φλερτ της Τζούλιας Αλεξανδράτου- Ηλίας Πανταζόπουλος...


ria3
Είναι φθινόπωρο του 2008, όταν η σχέση της Ρίας Αντωνίου με τον μάνατζερ Ηλία Πανταζόπουλο γίνεται ευρέως γνωστή κάνοντας τους πάντες να μιλούν για ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της σόουμπιζ


Ο μάνατζερ φύλακας άγγελος

Είναι φθινόπωρο του 2008 όταν η σχέση της Ρίας Αντωνίου με τον μάνατζερ Ηλία Πανταζόπουλο γίνεται ευρέως γνωστή, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της σόουμπιζ. Η σχέση τους, σύμφωνα με πρόσωπα που τους έζησαν από κοντά, ήταν κάτι σαν κόπια των σχέσεων που διακατέχονται από το πάθος του μεγάλου έρωτα: θυελλώδης με μεγάλα διαστήματα άπνοιας που τους έκαναν να θεωρούν ότι το «τώρα» έχει πολλές πιθανότητες να μετατραπεί στο «για πάντα μαζί». Η Ρία την εποχή εκείνη είναι για τον Ηλία η μούσα του και ο Ηλίας για τη Ρία ο φύλακας άγγελός της. Ο άνδρας που μπορούσε να την προστατεύσει από τους πάντες και να την απογειώσει στον αστραφτερό ουρανό του modeling.



Καριέρα στην Ιταλία

Περίπου δύο χρόνια αργότερα, το 2010, το ζευγάρι ξεκινά να ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, κυρίως στην Ιταλία. Ο διορατικός Ηλίας Πανταζόπουλος βλέπει την οικονομική κρίση να βάζει λουκέτο σε εκδοτικούς οίκους κλείνοντας το ένα μετά το άλλο τα περιοδικά στα εξώφυλλα των οποίων θα μπορούσε κάλλιστα να πρωταγωνιστήσει η εκλεκτή της καρδιάς του και είναι αποφασισμένος να αποτυπώσει την εικόνα της εκτός Ελλάδος. Η Ρία μετακομίζει στο Μιλάνο, ξεκινά δειλά-δειλά τις πρώτες φωτογραφήσεις και καταφέρνει να μπει στον χώρο της μόδας, κάνοντας πασαρέλες και συμμετέχοντας σε διάφορα τηλεοπτικά σποτ και διαφημιστικές καμπάνιες. Οι Ιταλοί την προσέχουν και λίγο καιρό αργότερα της χτυπούν την πόρτα κρατώντας στα χέρια τους διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις. Η Ρία λέει το «ναι» σε κάποιες από αυτές, με κορυφαία τη συμμετοχή της στην ιταλική έκδοση του «Dancing with the Stars» («Ballando con le Stelle») μέσω του οποίου γίνεται πασίγνωστη σε ολόκληρη τη χώρα, κατακτώντας μάλιστα με τον παρτενέρ της Ραϊμόντο Τοντάρο την τρίτη θέση. Οι Ιταλοί παραληρούν σε κάθε χορευτική της φιγούρα, με τη σέξι Ελληνίδα να μετατρέπεται σε ένα από τα πιο hot ονόματα της ιταλικής σόουμπιζ.

Εν συνεχεία συμμετέχει σε διάφορα σόου, ενώ κάνει και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο συμμετέχοντας στην ταινία «Non si ruba a casa dei ladri». Οι προτάσεις πέφτουν βροχή στην πανέμορφη Ελληνίδα. Την ίδια περίοδο παρουσιάζει τα βραβεία Fashion Look, ενώ μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» η Ρία αποκαλύπτει τη μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Δηλώνει μάλιστα πως κάποια στιγμή θα ήθελε να συμμετάσχει σε αγώνες με μηχανές. Κάπως έτσι, θα συνεργαστεί με αθλητική εκπομπή, όχι όμως σχετικού περιεχομένου. Η Ρία θα πάρει πόστο στην εκπομπή «Tiki Taka Russia» ως σχολιάστρια ποδοσφαιρικών αγώνων -ακόμη και του Παγκοσμίου Κυπέλλου-, σκοράροντας στις καρδιές των ποδοσφαιρόφιλων. Τι κι αν στην αρχή δεν γνωρίζει επακριβώς τι είναι το οφσάιντ; Στην περίπτωσή της ουδείς άνδρας φάνηκε να νοιάζεται. Από τη λαμπρή καριέρα της Ελληνίδας καλλονής στην Ιταλία δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι γυμνές φωτογραφήσεις, με τα περιοδικά που τις φιλοξένησαν να γίνονται ανάρπαστα. Εξάλλου, της Ρίας, όπως φαίνεται από τις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και από τον λογαριασμό της στο Instagram, δεν της άρεσαν ποτέ τα πολλά ρούχα. Στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας εμφανίζεται με ημιδιάφανο φόρεμα που γίνεται... εντελώς διάφανο όταν αστράφτουν τα φλας των φωτογράφων, ενώ οι σέξι πόζες της από την εμφάνισή της στο 11ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης έχουν περίοπτη θέση στις ιταλικές εφημερίδες υπό τον τίτλο «Η σέξι Ελληνίδα στο κόκκινο χαλί».

ria4




Ο Ρονάλντο και η επιστροφή

Ωστόσο, όσο τα επαγγελματικά της τραβούν την ανιούσα τόσο η σχέση της με τον Ηλία Πανταζόπουλο δοκιμάζεται μέσα στο πέρασμα του χρόνου ξανά και ξανά. Οι δυο τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχαν χωρίσει οριστικά τον Οκτώβριο του 2015, αφήνοντας στη θέση του μεγάλου έρωτα που κάποτε τους ένωσε το υποκατάστατο μιας καλής φιλίας. Εκτοτε κανένα μεγάλο πάθος δεν ακούστηκε να της χτυπά την πόρτα, με την ίδια να περιορίζεται σε δηλώσεις του στυλ: «Εμπειρία με… γυναίκα είχα όταν ήμουν μικρή, αλλά έμεινε εκεί το θέμα. Στο μέλλον δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα. Αν κάτι μου κάνει κλικ, δεν το πολυσκέφτομαι, ό,τι και να είναι». Από τα πλέον ενδιαφέροντα... τσιτάτα των ερωτικών περιπετειών της Ρίας δεν θα μπορούσε να παραβλέψει κανείς την αποκάλυψη που η ίδια είχε κάνει σε συνέντευξή της στην «Gazzetta dello Sport», υποστηρίζοντας πως κατά το παρελθόν έχει φλερτάρει με τον Πορτογάλο αστέρα του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ναι, στο παρελθόν υπήρχε ένα σοβαρό φλερτ, αλλά είμαι ελεύθερη τώρα...».


ria5
Η στέψη της ως Σταρ Πελοπόννησος το 2007


Η εν λόγω ελευθερία θα πάψει να υφίσταται στις αρχές του περασμένου Δεκέμβριου, όταν ο φωτογραφικός φακός τη συλλαμβάνει σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου των Αθηνών συντροφιά με τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο. Κάπου εκεί γίνεται γνωστή η επιστροφή της εκρηκτικής ξανθιάς στην Ελλάδα και σ’ εκείνο ακριβώς το σημείο οι ψίθυροι γύρω από το νέο ειδύλλιο της σόουμπιζ δίνουν τη θέση τους σε πηχυαίους τίτλους που δεν παραλείπουν να σχολιάζουν ότι ο νυν σύντροφός της είναι ο πρώην έρωτας της άσπονδης φίλης της Τζούλιας Αλεξανδράτου, με την οποία ο επιχειρηματίας είχε μια περιπετειώδη σχέση που κατέληξε στις αίθουσες των δικαστηρίων. Κανείς τότε δεν φανταζόταν ότι λίγο καιρό αργότερα τον ίδιο δρόμο -των δικαστηρίων- και με τον ίδιο παρτενέρ θα ακολουθούσε και η Ρία Αντωνίου ή αλλιώς «Barbie», η οποία, όπως είχε δηλώσει κατά το παρελθόν, το μόνο πράγμα που τη στενοχωρεί είναι να την αποκαλέσει κάποιος χαζή: «Ε, ναι, λοιπόν! Με στενοχωρεί γιατί δεν είμαι, αλήθεια δεν είμαι. Ξέρω όμως ότι κάποιες φορές δίνω αυτή την εντύπωση λόγω της μπαρμπίστικης συμπεριφοράς μου. Το παλεύω να το αλλάξω αυτό και θα τα καταφέρω...». Αν όχι τώρα, τότε πότε;


Χρήστος Ψωμόπουλος

Οι έρωτες με τις κυρίες της σόουμπιζ και η απάτη που τον έστειλε στη φυλακή


«Οπως είχε πει και ο αείμνηστος Τζον Λένον, love and Peace, παιδιά!». Με τη φράση αυτή του θρύλου των Beattles, o Χρήστος Ψωμόπουλος έκλεινε μία από τις σελίδες του ημερολογίου που κρατούσε στις Φυλακές Κορίνθου, εκτίοντας ποινή κάθειρξης για απάτη. Ωστόσο η ζωή του πολυσχιδούς επιχειρηματία μόνο ειρηνική δεν είναι. Οσον αφορά το πρώτο μέρος της ιστορικής φράσης (love) του Τζον Λένον, το έζησε και μάλιστα σε δημόσια μετάδοση.

Οι έρωτές του με γνωστές κυρίες της σόουμπιζ έγιναν εξώφυλλα, απασχόλησαν τις μεσημεριανές εκπομπές αλλά και τις αίθουσες των δικαστηρίων. Ωστόσο, η περιπετειώδης σχέση του με τη Ρία Αντωνίου και η μήνυση της τελευταίας περί βιασμού της είναι το πιο πρόσφατο, αλλά σίγουρα όχι το τελευταίο επεισόδιο στη θυελλώδη ερωτική ζωή του Χρήστου Ψωμόπουλου. Το διαβατήριο με το οποίο ο επιχειρηματίας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο γράφει το όνομα «Αννα Βίσση». Στα μέσα της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει την Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ με έναν γοητευτικό νεαρό άνδρα, του οποίου το όνομα δεν θα αργήσουν να μάθουν οι δημοσιογράφοι. Ο λόγος για τον 26χρονο τότε Χρήστο Ψωμόπουλο. «Η δημοσιότητα με κυνήγησε, δεν την κυνήγησα εγώ», θα δηλώσει αργότερα ο ίδιος. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας φαίνεται να γνωρίστηκαν μέσω της κόρης της Βίσση Σοφίας Καρβέλα. Οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που λίγο έλειψε να τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.


Η σχέση με την Τζούλια

Η σχέση του Ψωμόπουλου με την Αννα Βίσση μπορεί να απασχόλησε τις εφημερίδες και τα περιοδικά, όμως η τραγουδίστρια θα γίνει η αφορμή για να οδηγηθεί στα δικαστήρια απέναντι στην επόμενη σχέση του. Η παραδοχή του στην εκπομπή «Ολα», όπου ήταν καλεσμένος, ότι αν δεν ήταν η σχέση του με την Αννα Βίσση, δεν θα τον γνώριζε κανείς, έκανε έξαλλη την τότε σύντροφό του Τζούλια Αλεξανδράτου, με την οποία παρακολουθούσαν μαζί τη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή. «Τότε η Τζούλια σηκώθηκε από τον καναπέ και κατέβηκε στο υπνοδωμάτιο χωρίς καν να αποχαιρετήσει τους καλεσμένους μας», θα καταθέσει ο Ψωμόπουλος την επόμενη μέρα στο δικαστήριο, όπου μεταφέρθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ερυθραίας έπειτα από τη σύλληψή του.

psomopoulos2
Η Αννα Βίσση και ο Χρήστος Ψωμόπουλος έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που λίγο έλειψε να τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας


Η Αλεξανδράτου υποστήριξε ότι ο Ψωμόπουλος πήδηξε τη μάντρα του σπιτιού της και εισέβαλε βίαια στο εσωτερικό, ένα σενάριο που ο επιχειρηματίας χαρακτήρισε επιστημονικής φαντασίας, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι τις τελευταίες ημέρες έμεναν μαζί προσπαθώντας να σώσουν τη σχέση τους. Είχαν προηγηθεί τα ασφαλιστικά μέτρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου εναντίον του, που τον υποχρέωναν να πληρώνει 10.000 ευρώ κάθε φορά που θα ανέφερε το όνομά της. Το σίριαλ συνεχίστηκε μερικές ημέρες μετά σε νυχτερινό κέντρο. Ο Ψωμόπουλος αντίκρισε έναν δημοσιογράφο που είχε σχολιάσει τα όσα είχαν συμβεί με την Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως και δεκάδες άλλοι δημοσιογράφοι σε τηλεοπτικές εκπομπές, τον πλησίασε, του είπε πως θέλει να του πει κάτι στο αυτί και όταν ο δημοσιογράφος έσκυψε για να τον ακούσει, ο επιχειρηματίας δάγκωσε το αυτί του, μιμούμενος τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή Λουίς Σουάρες. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε τελικά σε 16 μήνες φυλάκιση για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη χωρίς αναστολή, ποινή η οποία ήταν εξαγοράσιμη προς 20 ευρώ την ημέρα. Ο ίδιος συνέχισε να απασχολεί τα περιοδικά με τις επώνυμες ή λιγότερο γνωστές κυρίες με τις οποίες σύναπτε σχέσεις. Μια από αυτές ήταν η Παυλίνα Βουλγαράκη, μια σχέση που δεν απασχόλησε τις δικαστικές αίθουσες. 

Το επιχειρηματικό πεδίο δράσης του Ψωμόπουλου είναι κάπως απροσδιόριστο. Εμφανίζεται να έχει ασχοληθεί με το real estate, να διατηρεί εταιρεία αθλητικών ειδών μαζί με την Αννα Βίσση, αλλά και να πουλά ρεύμα έχοντας εξασφαλίσει μια από τις πρώτες άδειες στην Ελλάδα έπειτα από συμφωνία που έκλεισε με τις κυβερνήσεις της Σερβίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, επιχειρηματική κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή το 2010.

Ο Ψωμόπουλος και ο αδελφός του καταδικάστηκαν για απάτη, καθώς κατηγορήθηκαν ότι αγόρασαν ηχοσυστήματα αξίας 40 εκατ. ευρώ και πλήρωσαν με ακάλυπτες επιταγές. Ο ιδιοκτήτης των μηχανημάτων υποστήριξε ότι όταν πήγε στο γραφείο των αδελφών Ψωμόπουλου για να ζητήσει τα χρήματά του, δύο άνδρες τον απείλησαν με όπλα και τον προειδοποίησαν πως θα τον σκοτώσουν αν πάει στην Αστυνομία. Το δικαστήριο του επέβαλε τότε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 10 μηνών. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε εξοφλήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους αλλά ο επιχειρηματίας ζητούσε κάποιους επιπλέον τόκους, χωρίς όμως να πείσει τους δικαστές, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις Φυλακές Κορίνθου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης