Sinead O' Connor: Οι ώρες αγωνίας μετά την εξαφάνιση του 14χρονου γιου της

Sinead O' Connor: Οι ώρες αγωνίας μετά την εξαφάνιση του 14χρονου γιου της

Τα ίχνη του Σέιν είχαν χαθεί από το απόγευμα της Παρασκευής - Οι εκκλήσεις της στο Twitter κινητοποίησαν την αστυνομία - Βρέθηκε καλά στην υγεία του

Sineadd
Ώρες αγωνίας βίωσε η Sinead O' Connor μετά την εξαφάνιση του 14χρονου γιου της, Σέιν, ο οποίος ωστόσο βρέθηκε σώος και αβλαβής.

Πριν από μερικές ώρες η 52χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει αλλάξει το όνομά της σε Shuhada Davitt από τότε που ασπάστηκε το ισλάμ, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Ο 14χρονος γιος μου χάνεται συχνά και τώρα αγνοείται τις τελευταίες δύο ημέρες. Αν είστε γονιός που έχει μείνει ή μένει στο σπίτι του, καλέστε στην αστυνομία Dundrum Gardai. Το να μην τους τηλεφωνήσετε, σημαίνει πως δεν τον βοηθάτε», έγραψε στο Twitter.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο 14χρονος γιος μου. Αγνοείται από την Παρασκευή. Τελευταία φορά εθεάθη στο Γουίκλοου στις 7.42 το απόγευμα. Υποτίθεται ότι πήγαινε προς το σπίοτι κάποιου με το όνομα Ορλάντο. Εάν τον δείτε ή είναι στο σπίτι σας παρακαλώ καλέστε την αστυνομία».

Η αστυνομία ανταποκρινόμενη στην έκκληση της καλλιτέχνιδας ζήτησε τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό του Σέιν, ο οποίος τελικά εντοπίστηκε καλά στην υγεία του.

Μετά τον εντοπισμό του Σέιν, η τραγουδίστρια έγραψε σε άλλο tweet: «Ο Σέιν εντοπίστηκε και είναι καλά».

Η Σινέντ Ο' Κόνορ μεσουράνησε στη δεκαετία του '90 με μεγαλύτερη επιτυχία της το «Nothing Compares 2 U» του Prince.

Το 2017 είχε απασχολήσει τα media όταν εξομολογήθηκε ότι πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό σε video που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Κλείσιμο
Τον περασμένο Οκτώβριο η Σινέντ Ο' Κόνορ άλλαξε το όνομά της σε Σουχάντα Νταβίτ, έχοντας ασπαστεί το Ισλάμ. Έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει συνολικά τέσσερα παιδιά.

Nothing Compares 2 U: Το τραγούδι του Prince που αποθέωσε την καριέρα της Sinead O' Connor

Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2U [Official Music Video]
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης