Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γράφει για το συλλαλητήριο: «Φωνή λαού, οργή Θεού»!

xatzivasileiou

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της για τη «Συμφωνία των Πρεσπών» 

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, τοποθετήθηκε σήμερα για τη Συμφωνία των Πρεσπών μέσα από τα προσωπικά της social media και προέτρεψε τον κόσμο να πάει στο συλλαλητήριο. Με μια φωτογραφία έκανε το δικό της σχόλιο για τη Μακεδονία και το όνομα των Σκοπίων.«Φωνή λαού, οργή Θεού!! Φωνή προγονική, φωνή αρχαία ελληνική από το 808πΧ που ιδρύθηκε το πρώτο ελληνικό κρατίδιο της Μακεδονίας, φωνή Φιλίππου του Β’, του πρώτου σπουδαίου βασιλέα της, φωνή του Μεγαλέξανδρου που έφτασε το 320πΧ αυτή την ίδια μας ΣΗΜΕΡΙΝΉ ελληνική γλώσσα μέχρι τον Ινδό ποταμό, φωνή του Μακεδόνα φιλόσοφου Αριστοτέλη- δασκάλου του Μ. Αλεξάνδρου, που ανά τον κόσμο μέχρι σήμερα διαβάζονται με ευλάβεια οι σε ελληνική γραφή διδαχές του-, φωνή επαναστατική που 400 χρόνια παρέμενε ατόφια ελληνική χλευάζοντας τα τούρκικα..καραούλια, φωνή ακόμα και σλαβική, που δια στόματος Γκλιγκόροφ παραδέχθηκε δημόσια πως τα σλαβικά φύλα έφτασαν στην ελληνική Μακεδονία τον 6μΧ αι. και ουδεμία σχέση έχουν με τους αρχαίους Μακεδόνες ούτε προς την ιστορία, ούτε προς τη γλώσσα ( ΑΡΑ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;;;;;), φωνή σύγχρονη ελληνική που κραυγάζει στα συλλαλητήρια, όμως φοβάμαι σήμερα, φωνή βοώντος εν τη ερήμω… ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. 🇬🇷 #macedonia #isgreek#macedoniaisgreek #vikychatzivasileiou», έγραψε η παρουσιάστρια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φωνή λαού, οργή Θεού!! Φωνή προγονική, φωνή αρχαία ελληνική από το 808πΧ που ιδρύθηκε το πρώτο ελληνικό κρατίδιο της Μακεδονίας, φωνή Φιλίππου του Β', του πρώτου σπουδαίου βασιλέα της, φωνή του Μεγαλέξανδρου που έφτασε το 320πΧ αυτή την ίδια μας ΣΗΜΕΡΙΝΉ ελληνική γλώσσα μέχρι τον Ινδό ποταμό, φωνή του Μακεδόνα φιλόσοφου Αριστοτέλη- δασκάλου του Μ. Αλεξάνδρου, που ανά τον κόσμο μέχρι σήμερα διαβάζονται με ευλάβεια οι σε ελληνική γραφή διδαχές του-, φωνή επαναστατική που 400 χρόνια παρέμενε ατόφια ελληνική χλευάζοντας τα τούρκικα..καραούλια, φωνή ακόμα και σλαβική, που δια στόματος Γκλιγκόροφ παραδέχθηκε δημόσια πως τα σλαβικά φύλα έφτασαν στην ελληνική Μακεδονία τον 6μΧ αι. και ουδεμία σχέση έχουν με τους αρχαίους Μακεδόνες ούτε προς την ιστορία, ούτε προς τη γλώσσα ( ΑΡΑ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;;;;;), φωνή σύγχρονη ελληνική που κραυγάζει στα συλλαλητήρια, όμως φοβάμαι σήμερα, φωνή βοώντος εν τη ερήμω... ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. 🇬🇷 #macedonia #isgreek #macedoniaisgreek #vikychatzivasileiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

ΣΧΟΛΙΑ (7)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Που τον ειδες τον θεο χατζηβασιλειου? Ασε που η εκπομπη σου το πακετο ειναι μια σκετη απατη και ο θεος που προβαλλεις ειναι απατεωνας, ολοι τους στο συλλαλητηριο ηταν ψυχασθενεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ παρα ελληνες πολιτες. Κανονικα οποιος ξανα χρησημοποηει θεο και προφητειες θα πρεπει να φυλακιζεται, ειτε ανηκει στον κληρο ειτε στον λαο

Qwerty

Δεν ξέρω τί είναι πιο αστείο - το Βίκυ που βγαίνει από το Ευρυδίκη ή που δεν πήγε στο συλλαλητήριο ενώ θέλει να το παίξει της γειτονιάς...

Ψύχραιμη λογική

Το αστείο είναι που γράφει κσι παραδέχεται ρητά ότι από τον 6ο μΧ αιώνα οι Σλάβοι είναι στην περιοχή της Μακεδονίας. Μα τότε, 1500 χρόνια είναι πάρα πάρα πολλά και, τότε, φυσικά κι έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τη λέξη Μακεδονία. Άλλωστε μετά τα χρόνια του Μ.Αλεξανδρου και από όταν ήρθαν οι Ρωμαίοι, έπαψε να είναι ελληνική επικράτεια (με οποιαδήποτε νομική έννοια) η Μακεδονία, αφού ξαναέγινε ελληνική μόλις το 1914. Μεσολάβησαν Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, Βυζαντινή (συμβίωση ελληνόφωνων και σλαβόφωνων), Φραγκοκρατία, Ενετοί, Οθωμανική αυτοκρατορία, και ήρθαν κατά καιρούς Ρωμαίοι, Σλάβοι, Αλβανοί, Εβραίοι, ρομά, Οθωμανοί, κλπ. Και μετά ήρθε η Γιουγκοσλαβία. Από το 1945 αυτή της η περιφέρεια λεγόταν Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας και, ως ανεξάρτητο κράτος, από το 1991 χωρίς τη λέξη «σοσιαλιστική» (σκέτο Μακεδονία). 75 χρόνια με επίσημη ονομασία που περιέχει τη λέξη Μακεδονια! Πλούσια η ιστορία της Μακεδονίας και της περιοχής μετά τον Μ.Αλεξανδρο, αλλά όχι αποκλειστικά ελληνική. Με τέτοια ιστορία (και με σλαβόφωνους από τον 6ο μΧ αιώνα), δεν θα μπορούσε να υπάρξει copyright (αποκλειστικής χρήσης) στη λέξη μόνο από την Ελλαδα. Αν πηγαίναμε για κατοχύρωση «αποκλειστικότητας», θα χάναμε τότε όλα τα δικαστήρια και scientific debates νομικών, γεωγράφων, γλωσσολόγων και ιστορικών επιστημόνων. Κοινή ή συνθέτη χρήση ναι, αποκλειστικότητα δύσκολα.

Ευριδικη

Κρίμα στο αίμα που χύθηκε και στις ζωές που θυσιάστηκαν για να μιλάς εσύ «ψύχραιμε» σήμερα Ελληνικά και όχι τουρκικά ή σλαβικά ή βουλγαρικά κτλ όπως σου αρμόζει. Μικροί άνθρωποι αποφασίζουν για Μεγάλα ζητήματα. Ανιστόρητοι ,αγνώμονες, εφιάλτες για πάντα!!!

Ευρυδικη

Καλημερα.

Αγρας

Αγαπητέ «ψύχραιμε» η τοποθέτηση σου έχει τεράστια έως και απύθμενα κενά. Αυτό που κυρίως αγνοείς επειδικτικά ή και θα έλεγα εσκεμμένα είναι οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ και ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. Προσπαθώντας να καλύψεις την ανιστόρητη κυβερνητική τακτική και στρατηγική ακολουθείς την γνωστή κλίμακα της ισοπέδωσης. Διότι αν οι επιστήμονες με τις τεκμηριωμένες τους μελέτες αποφάσιζαν τουλάχιστον για ότι προανέφερες παραπάνω θα ερχόταν σε απόλυτη σύγκρουση με την αμάθεια και την διακύρηξη του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο αντίληψης της ιστορίας. Η ιστορία για τους κυβερνώντες έχει αξία φτάνει να μην έρχεται σε σύγκρουση με την μαρξιστική λογική. Οτιδήποτε άλλο θεωρείται επικίνδυνο διότι αναιρεί την ύπαρξη του. Ευτυχώς που υπήρξαν κάποιοι όχι «ψύχραιμοι» και ιδιαίτερα θυμωμένοι με τους Τούρκους που μας ραγιάδιζαν για 450 χρόνια και επιπλέον κάποιοι που αποφάσισαν ότι πρέπει να απελευθερωθεί ο ζυγός τόσο από τους Τούρκους όσο και από τους Βουλγάρους. Η ελευθερία που βασίζεται η τοποθέτηση σου απουσιάζει καθώς και ο σκοπός. Απογυμνώνεστε όλοι που μέσα από μια αράδα προσπαθείτε να αναιρέσετε την ιστορική συνέχεια. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να πάτε να εγκατασταθείτε σε μια νέα σοσιαλιστική δημοκρατία και να την ονομάσετε όπως θέλετε. Αφήστε μας τουλάχιστον να μιλούμε ως Έλληνες και να νιώθουμε Έλληνες.

Ψύχραιμη λογική

Καμιά σχέση με αριστερά. Και η αριστερά και η ακροδεξιά είναι παρωχημένες και καταστρεπτικές ιδεολογίες. Η επιστήμη κι η αναζήτηση της αλήθειας δεν έχει σχέση μαζί τους και με τις παρωπίδες τους. H λογική και ο ορθός λόγος ξεκίνησαν από την αρχαία Ελλάδα, αλλά φαίνεται να έχουμε πάρει διαζύγιο από τον ορθό λόγο, αφού όλα τα περνάμε μέσα από παρωπίδες και κομματικά φίλτρα.

ΤΟΝ ΒΕΡΥΚΙΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΒΙΚΥ?

ΒΙΚΥ ΑΥΤΑ ΠΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΟΒΕΡΥΚΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ 10 - 10 ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης