Μαρία Μενούνος: Με τον Κέβιν έχουμε περάσει κρίσεις αλλά πάντα τις ξεπερνάμε

Μαρία Μενούνος: Με τον Κέβιν έχουμε περάσει κρίσεις αλλά πάντα τις ξεπερνάμε

Η Μαρία Μενούνος μιλάει για την ιστορία αγάπης που έχει με τον άνδρα της και μετράει 20 χρόνια

kevin_maria
Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο είναι μαζί πολλά χρόνια και το περασμένο Σεπτέμβρη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη χώρα μας. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε στο περιοδικό In Style για την πρώτη φορά που είδε τον έρωτα της ζωής της αλλά και τι σκέφτηκε για εκείνον μόλις τον αντίκρυσε. Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν στο σπίτι της θείας της στη Βοστόνη, σε ένα πασχαλινό τραπέζι, καθώς ο Κέβιν ήταν φίλος του ξαδέλφου της.


«Θυμάμαι, μου έλεγε ο ξάδελφος μου “Αν ποτέ θελήσεις να πας στο Hollywood, ξέρουμε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει”, εννοώντας τον Κέβιν. Ήταν παραγωγός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, πολυάσχολος και πολυτάλαντος. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα πως είναι “ο ένας”. Στην πρώτη μας συζήτηση μου είχε πει ότι μάθαινε να κάνει θεραπευτικό μασάζ για να βοηθήσει τον μπαμπά του που είχε καρκίνο, κάτι που με άγγιξε και με συγκίνησε πολύ. Είχα πει μέσα μου “Εσένα θα σε κάνω να με ερωτευτείς”. Έτσι κι έγινε», αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος.


Κλείσιμο
Στην ερώτηση αν στα 20 χρόνια που είναι μαζί έχουν περάσει κρίση στη σχέση του η Μαρία απάντησε: «Είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και όλα τα ξεπερνάμε. Θυμάμαι, όμως, χαρακτηριστικά, μια φορά που ο Κevin με ταρακούνησε. Είχα πάρα πολύ stress στη δουλειά και το μετέφερα φυσικά και στο σπίτι. Μου λέει, λοιπόν, μια μέρα πολύ σοβαρά «Αν δε θες να είσαι μαζί μου, απλά πες το μου.» Σοκαρίστηκα. Του είπα “Μα τι λες; Πώς σου ήρθε αυτό;” και μου απάντησε “Γιατί δε μοιάζεις ευτυχισμένη.” Τότε συνειδητοποίησα κάποιες συμπεριφορές μου. Δυστυχώς, όταν κάτι το θεωρήσουμε δεδομένο, δεν παλεύουμε πια γι’ αυτό. Το μυστικό για να κρατήσει μια σχέση είναι να εξελίσσεσαι μαζί με τον άλλο.

View this post on Instagram

#home

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on


Ο Kevin, επειδή είναι και μεγαλύτερος, αυτό το χειρίστηκε έξυπνα. Όταν ήμουν πιο μικρή, δε με έκλεισε σε κλουβί. Με άφησε ελεύθερη και μου έδειξε εμπιστοσύνη. Παράλληλα φρόντισε να μην απομακρυνθούμε. Θα σου πω ένα παράδειγμα: Τα τελευταία χρόνια που εγώ κάνω σεμινάρια και έχω ωριμάσει πνευματικά και συναισθηματικά εκείνος με ακολούθησε γιατί σκέφτηκε ότι, εάν δεν έρθει κι αυτός, μετά δε θα μπορεί να με ακολουθήσει ενεργειακά. Έτσι, όταν πήγα στα σεμινάρια μετά ήρθε και εκείνος».

View this post on Instagram

❤️ @disneyland & @undergaro #disneyland

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης