Το... αηδιαστικό μυστικό της «Σάνσα Σταρκ» από το Game of Thrones

Το... αηδιαστικό μυστικό της «Σάνσα Σταρκ» από το Game of Thrones

Η 22χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά φαντασίας από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, υποδύεται έναν από τους ελάχιστους αρχικούς χαρακτήρες που την έχουν «σκαπουλάρει» από τη «δολοφονική» πένα του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν

sansa
Στο Game of Thrones τα μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά της είναι το σήμα κατατεθέν του ρόλου της. Στην πραγματική ζωή όμως, είναι ιδιαίτερα περήφανη για τον κατάξανθο χείμαρρο που στολίζει το κεφάλι της.

Ο λόγος για τη «Σάνσα Σταρκ» (κατα κόσμον Σόφι Τέρνερ) που αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ένα... αηδιαστικό μυστικό για τον χαρακτήρα που υποδύεται στο GoT, το οποίο έχει να κάνει με τις τρίχες της!

Η 22χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά φαντασίας του Game of Thrones από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, υποδύεται έναν από τους ελάχιστους αρχικούς χαρακτήρες που την έχουν «σκαπουλάρει» από τη «δολοφονική» πένα του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανείς ότι η «Σάνσα» έχει βγει αλώβητη από τις εφτά σεζόν του σήριαλ. Αν και ξεκίνησε ως καλομαθημένη έφηβη που μεγάλωνε μέσα στις ανέσεις, οι κακουχίες που πέρασε άφησαν με τα χρόνια  το σημάδι τους επάνω της.

Γι' αυτόν τον λόγο, γύρω στον πέμπτο κύκλο της σειράς, οι παραγωγοί ζήτησαν από την νεαρή ηθοποιό να σταματήσει τελείως να... λούζεται, ώστε η εμφάνισή της να αντανακλά την επιδείνωση των συνθηκών της ζωής της.

«Ήταν πολύ αηδιαστικό. Τις πρώτες σεζόν μού επέτρεπαν να λούζω τα μαλλιά μου επειδή ήμουν μια μικρή αριστοκράτισσα, όμως επειτα αυτό άλλαξε» αναφέρει στη συνέντευξή της η Τέρνερ, εξηγώντας ότι η... λίγδα στα μαλλιά της ήταν τόσο έντονη που το ψευτικο χιόνι από τις εξωτερικές σκηνές της σειράς κολλούσε στις μπούκλες της και δεν έβγαινε με τίποτα.

Κλείσιμο
Τελικά, μετά από έντονες διαμαρτυρίες της ηθοποιού, της επέτρεψαν να φοράει περούκες και να λούζεται όποτε θέλει, κάτι που τη χαροποίησε ιδιαίτερα.

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της σειράς πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης