H... φουσκωμένη κοιλιά της Meghan Markle «έκλεψε» τα φλας των φωτογράφων

H... φουσκωμένη κοιλιά της Meghan Markle «έκλεψε» τα φλας των φωτογράφων

Πρόσφατα αποκάλυψε πότε θα γεννήσει

megan
H Meghan Markle σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα Harry, αλλά δεν έχει τροποποιήσει στο ελάχιστο το φορτωμένο πρόγραμμα της.  Η Δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκε σήμερα, σε φιλανθρωπική οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων στο Λονδίνο και η φουσκωμένη της κοιλιά έκλεψε για ακόμη μία φορά τα φλας των φωτογράφων. Η ίδια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για την εγκυμοσύνη της και μοίρασε απλόχερα το χαμόγελό της.  Μπορεί να μη διαρρέουν λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της 37χρονης Meghan, ωστόσο η ίδια σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε στην πόλη Birkenhead, αποκάλυψε πόσο μηνών είναι.
Όταν ρωτήθηκε από το κοινό που βρισκόταν μαζεμένο για να την υποδεχθεί για την ημερομηνία που θα γεννήσει, η Markle απάντησε πως είναι έξι μηνών έγκυος χαϊδεύοντας στοργικά την κοιλιά της. Πηγή που μίλησε στα βρετανικά ταμπλόιντ αποκάλυψε επίσης πως η Meghan είπε στο πλήθος ότι αναμένεται να γεννήσει τον Απρίλιο. 
Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός και ο Βρετανός γαλαζοαίματος παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο και ανακοίνωσαν τον Οκτώβριο ότι περιμένουν το πρώτο παιδί τους την Άνοιξη του 2019, χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλιστα η Meghan ρώτησε μαθητές που την καλωσόρισαν στην πόλη ποιο όνομα θα τους άρεσε εάν είναι κορίτσι το μωρό που κυοφορεί για να πάρει την απάντηση Amy, όνομα που όπως είπε της αρέσει πολύ.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης