Καίτη Γαρμπή και Φοίβος ξανά μαζί μετά από 19 χρόνια
Το νέο τους τραγούδι, μία ρούμπα με «φρέσκο» ήχο, θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες
Μετά από 19 χρόνια η Καίτη Γαρμπήκαι ο Φοίβος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, στο απόλυτο δισκογραφικό reunion που ετοιμάζει η Panik Platinum! Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν η πρώτη μούσα του συνθέτη, τον οποίο «ανακάλυψε» το 1993. Από τότε και μέχρι το 2000 αποτέλεσαν ένα από τα πιο επιτυχημένα και εμπορικά δίδυμα της ελληνικής δισκογραφίας, χαρίζοντάς μας δεκάδες hits που ακούμε ακόμα και σήμερα. «Χαμένα», «Θα Μελαγχολήσω», «Κόλαση», «Ατόφιο Χρυσάφι», «Ναι, Υπάρχω Εγώ», «Ευαισθησίες», «Ιεροσυλία», «Τρυφερότητα», «Ζήσαμε», «Ασυμφωνία Χαρακτήρων», «Επιτέλους», «Το Λάθος Μου», «Το Κάτι», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που μας έχουν χαρίσει μέσα από τους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους της Καίτης Γαρμπή.
Φέτος, η Καίτη Γαρμπή συμπληρώνει 30 χρόνια στη δισκογραφία, στη διάρκεια των οποίων έχει χαράξει τη δική της μοναδική και άκρως επιτυχημένη διαδρομή και συναντά ξανά τον Φοίβο, 19 χρόνια μετά το τετραπλά πλατινένιο «Το Κάτι».
Το νέο τους τραγούδι, μία ρούμπα με «φρέσκο» ήχο, θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum σε λίγες ημέρες και θα συνοδεύεται από music video, όπως αποκάλυψε προ ημερών η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από τα stories του Instagram.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.