Ο Τζίμι Κίμελ προσφέρει δουλειά σε όσους πλήττονται από το shutdown

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και σφοδρός πολέμιος του Τραμπ κάθε μέρα θα απασχολεί και από έναν ομοσπονδιακό υπάλληλο στην εκπομπή του μέχρι να τελειώσει  το shutdown

Γνωστός επικριτής του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο διάσημος παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ προσφέρει απασχόληση σε υπαλλήλους, οι οποίοι πλήττονται από την μερική παράλυση των ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ (shutdown).

Όπως ανακοίνωσε ο δημοφιλής παρουσιαστής στο σόου του «Jimmy Kimmel Live!» που προβάλλεται στο ABC ένας εργαζόμενος των ομοσπονδιακών υπηρεσιών την ημέρα θα εργάζεται για την εκπομπή του, μέχρι να τερματιστεί το shutdown.

«Είναι λυπηρό για αυτούς τους ανθρώπους, για αυτούς τους εργαζόμενους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το γελοίο τείχος να μην πληρώνονται και μάλιστα αμέσως μετά τις διακοπές, δήλωσε στην αρχή της εκπομπής ο Κίμελ.

Ο πρώτος ομοσπονδιακός υπάλληλος που καλωσόρισε ο Κίμελ ήταν ο Τζον Κόστελνικ, ένας σωφρρονιστικός υπάλληλος, τον οποίο και ρώτησε αν θεωρεί πως είναι «πιόνι» στη διαμάχη γύρω από το τείχος που επιθυμεί να υψώσει ο Ντόναλντ Τραμπ στα νότια σύνορα των ΗΠΑ. 



«Αυτό ήδη έχει αρχίσει να δημιουργεί μία τελείως διαφορετική χρονιά για τον Τραμπ. Αντιμετωπίζει πλέον πραγματική εποπτεία από το Κογκρέσο για πρώτη φορά από τότε που οι Δημοκρατικοί ανέλαβαν τη Βουλή των Αντιπροσώπων», δήλωσε ο Κίμελ

Η αμερικανική κυβέρνηση προχωρά στο shutdown λόγω της διαμάχης του Τραμπ με τη Βουλή των Αντιπροσώπων που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς για την χρηματοδότηση, ύψους 5,7 δισ., για το τείχος που θέλει να υψώσει ο Αμερικανός πρόεδρος στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού.

Από την πλευρά τους, οι Δημοκρατικοί μέσω της νέας προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόσι, αντέτειναν ότι με τη διακοπή της λειτουργίας της αμερικανικής κυβέρνησης ο Αμερικανός πρόεδρος κρατά όμηρους τους δημοσίους υπαλλήλους και τον αμερικανικό λαό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr