Ο Κέβιν Χαρτ λέει τώρα ότι το ξανασκέφτεται να παρουσιάσει τα Όσκαρ

Ο Κέβιν Χαρτ λέει τώρα ότι το ξανασκέφτεται να παρουσιάσει τα Όσκαρ

Ο κωμικός ηθοποιός Κέβιν Χαρτ είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τη θέση του παρουσιαστεί μετά από ορισμένα ομοφοβικά tweets που είχε κάνει προ δεκαετίας – Η Έλεν Ντε Τζένερις του ζήτησε να το ξανασκεφτεί 

ellen_kevin
«Το ξανασκέφτομαι» λέει τώρα ο κωμικός Κέβιν Χαρτ, που θα επανεξετάσει την απόφασή του να παραιτηθεί από την παρουσίαση των βραβείων Όσκαρ.

Ο Κέβιν Χαρτ είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί, λόγω ομοφοβικών σχολίων που είχε κάνει προ δεκαετίας.

Ωστόσο, η πλήρωση της θέσης του παρουσιαστή της τελετής δεν εξελίχθηκε σε τόσο εύκολη υπόθεση για την Ακαδημία, που λιγότερο από δύο μήνες από την απονομή των βραβείων δεν έχει ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του.




Ο κωμικός ηθοποιός πάντως δείχνει να το ξανασκέφτεται. Αιτία ήταν η παρουσία του στη δημοφιλή εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, που τον προέτρεψε να αναλάβει τη θέση του παρουσιαστή.

«Μεγάλωσες. Απολογήθηκες. Απολογείσαι ξανά και ξανά. Το έκανες. Μην αφήνεις αυτούς τους ανθρώπους που σε κατηγορούν να κερδίσουν. Παρουσίασε τα Όσκαρ», του είπε η Έλεν.

Η πίεση που του άσκησε πρέπει να ήταν μεγάλη, καθώς μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, η Έλεν είπε «είμαστε πίσω με τον φετινό παρουσιαστή των Όσκαρ, Κέβιν Χαρτ».

Αν και ο Χαρτ δεν απάντησε κατηγορηματικά, είπε στην Έλεν ότι του δημιούργησε σκέψεις κι ότι θα σκεφτόταν τη συνάντησή του.

Κλείσιμο
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο αποτελεσματικός τρόπος επαναφοράς του, καθώς ο Κέβιν Χαρτ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή πρώην παρουσιάστριας των Όσκαρ που είναι ταυτόχρονα και από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες των ΗΠΑ αλλά και προβεβλημένη γκέι διασημότητα.

Η Έλεν υποστήριξε ότι επικοινώνησε με την Ακαδημία για το ενδεχόμενο επιστροφής του Χαρτ και έλαβε ιδιαίτερα ενθαρρυντική απάντηση.

Πάντως πολλοί επέκριναν την Έλεν για τη στάση που κράτησε και για τη στήριξή της στον Κέβιν Χαρτ. «Πιστεύω στη συγχώρεση. Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες», έγραψε στο twitter.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης