Ο Δήμος Χαριστέας και η Αθηνά Κωστοπούλου αποκαλύπτουν πώς έγιναν ζευγάρι στο Nomads

Ο Δήμος Χαριστέας και η Αθηνά Κωστοπούλου αποκαλύπτουν πώς έγιναν ζευγάρι στο Nomads

Ο Δήμος αποκάλυψε πως πλησίασε την Αθηνά μια μέρα που την είδε να κλαίει για τους γονείς της 

82e7b31c-kostopoulou-charisteas
Ο Δήμος Χαριστέας και η Αθηνά Κωστοπούλου επέστρεψαν από τη Μαδαγασκάρη στην Ελλάδα και σήμερα βρέθηκαν καλεσμένοι στο Πρω1νό ANT1. Οι δύο τους μίλησαν για την εμπειρία τους στο Nomads– Μαδαγασκάρη με την Αθηνά να τονίζει πως πέρασε δύσκολα λόγω της πείνας. Μάλιστα, ανέφερε πως στις αρχές σκέφτηκε να αποχωρήσει, καθώς δεν άντεχε να μην επικοινωνεί με τους δικούς της ανθρώπους. Παρόλα αυτά, ο Δήμος την έπεισε να παραμείνει.



Ο Δήμος Χαριστέας αποκάλυψε πως έχασε δέκα κιλά από τη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι, ενώ η Αθηνά πήρε μισό, εξαιτίας γυναικολογικών προβλημάτων που δημιουργούνται από την πείνα και γενικότερα τις συνθήκες σε ένα ριάλιτι επιβίωσης.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και στον έρωτα τους, μιας και το παιχνίδι τους έφερε πολύ κοντά. Ο Δήμος αποκάλυψε πως πλησίασε την Αθηνά μια μέρα που την είδε να κλαίει για τους γονείς της και στη συνέχεια δέθηκαν. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως ένιωσε έλξη από την πρώτη φορά που την είδε.
Το ζευγάρι ανάφερε πως θα περάσει χωριστά την Πρωτοχρονιά, καθώς η Αθηνά θα ταξιδέψει στο εξωτερικό με τους γονείς της και ο Δήμος θα επιστρέψει στο σπίτι του, όπου τον περιμένουν οι δικοί του.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης