Nomads: Νικητής ο Στέλιος Χανταμπάκης - Κέρδισε 150.000 ευρώ

Nomads: Νικητής ο Στέλιος Χανταμπάκης - Κέρδισε 150.000 ευρώ

Στον μεγάλο τελικό του Nomads βρέθηκαν Γρηγόρης Μόργκαν και Στέλιος Χανταμπάκης

nomads01
Το «Nomads» έφτασε στο τέλος του και ο τελικός ήταν αντρική υπόθεση.

Στον μεγάλο τελικό του Nomads βρέθηκαν Γρηγόρης Μόργκαν και Στέλιος Χανταμπάκης. Οι δύο μονομάχοι πέρασαν μια τελευταία βραδιά μαζί στο νησί πριν την αναμέτρησή τους. Ο τελικός πάντως, εξελίχθηκε ανάμεσά τους σε θρίλερ καθώς πήγαιναν πόντο πόντο.

Nomads: Τελικός στίβος μάχης

Nomads: Τελικός στίβος μάχης 2


Κλείσιμο
Nomads τελικός: Η ανατροπή Χανταμπάκη

magadas


Μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε μετά από πολλές σκληρές και επίπονες δοκιμασίες ο Στέλιος Χανταμπάκης, κάνοντας την ανατροπή. Ο Χανταμπάκης κέρδισε το έπαθλο των 150.000 ευρώ!

Ο τελικός, λοιπόν, σημείωσε 22,7% στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασε μέχρι το 34,7% στο τελευταίο τέταρτο (00:45 – 01:00). Όσον αφορά στο δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος ήταν στο 20% και έφτασε μέχρι το 32,8% στο ίδιο τέταρτο.

nomads_xadab

nomads_winner
Η Όλγα Πηλιάκη και τα δυο τους παιδιά, Μαλένα και Μανώλης, παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι τα αγωνίσματα από το σπίτι τους στην Ελλάδα. Η ίδια ως λάτρης των social media, θέλησε μέσα από Instastories να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την μεγάλη νίκη του συζύγου της και να μοιραστεί μαζί τους την χαρά της.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η Ντάρια Τουρόβνικ και η Μαριάννα Καλέργη είχαν "εισβάλλει" στο παιχνίδι στις αρχές Νοεμβρίου, δίνοντας άρωμα Survivor.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης