Βρετανός ηθοποιός προτείνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ να είναι τρανσέξουαλ

Βρετανός ηθοποιός προτείνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ να είναι τρανσέξουαλ

Ο Ντόμινικ Γουεστ κατονόμασε ως προτεινόμενη επιλογή την 31χρονη αξιωματικό του βρετανικού στρατού Χάνα Γκραφ, την πιο υψηλόβαθμη τρανσέξουαλ στρατιωτικό

hana-new2
Τους τελευταίους μήνες γίνεται μεγάλη συζήτηση στον χώρο της Έβδομης Τέχνης για τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Τελευταία και διαφορετική προστέθηκε στη σχετική συζήτηση η άποψη του Βρετανού ηθοποιού Ντόμινικ Γουέστ ο οποίος τάχθηκε υπέρ του ο Τζέιμς Μποντ να είναι τρανσέξουαλ.

Ο ίδιος, μάλιστα, κατονόμασε ως προτεινόμενη την 31χρονη αξιωματικό του βρετανικού στρατού Χάνα Γκραφ, την πιο υψηλόβαθμη τρανσέξουαλ στρατιωτικό.

hana-new1
«Είναι ένα θαυμάσιο κορίτσι που θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Μποντ» δήλωσε ο Γουέστ στο Sunday Times Magazine. «Είναι μια θαυμάσια πρόταση γιατί στο στρατό υπάρχουν πολλοί τρανσέξουαλ» πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Η 31χρονη αξιωματικός από την πλευρά της δήλωσε «κολακευμένη» για την πρόταση αυτή αν και ξεκαθάρισε ότι «δεν σκέφτομαι να γίνω ηθοποιός το επόμενο διάστημα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα μπορούσε να υπάρξει ένας τρανσέξουαλ Μποντ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης