Η Σελένα Γκόμεζ επέστρεψε στην καθημερινότητά της

Η Σελένα Γκόμεζ επέστρεψε στην καθημερινότητά της

«Έχει ξοδέψει χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της και απλώς επιστρέφει σιγά σιγά στη συνήθη ρουτίνα της», λέει άτομο από τον κύκλο της Σελένα Γκόμεζ

Selena_new
Στην καθημερινότητά της και το σπίτι της επέστρεψε η Σελένα Γκόμεζ. Η διάσημη τραγουδίστρια μετά από την ολοκλήρωση της θεραπείας της σε κέντρο ψυχοθεραπείας ολοκλήρωσε την αγωγή της και σύμφωνα με άτομα από τον κύκλο της είναι καλά στην υγεία της.

«Η Σελένα Γκόμεζ επέστρεψε στο σπίτι της και επικεντρώνεται ποιο πολύ από ποτέ στη σωματική και πνευματική της ευημερία μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της».

Πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο είχε αποκαλυφθεί ότι η 26χρονη εισήλθε σε κέντρο ψυχοθεραπείας για δεύτερη φορά φέτος για να λάβει την απαραίτητη βοήθεια που χρειάζεται ώστε να αντιμετωπίσει τα θέματα που σχετίζονται με το άγχος και την κατάθλιψη.

Αυτή την εβδομάδα η Γκόμεζ εντοπίστηκε, με την συνοδεία φίλων της, σε διάφορα μέρη της Καλιφόρνιας, πραγματοποιώντας και τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της.

Κλείσιμο

«Η Σελένα είναι πίσω στο σπίτι της και αισθάνεται καλά», είπε μια πηγή στο E! News την Πέμπτη. «Έχει ξοδέψει χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της και απλώς επιστρέφει σιγά σιγά στη συνήθη ρουτίνα της. Είναι υγιής και αισθάνεται πολύ πιο ευτυχισμένη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης