Μπορεί να κατάφερε να «πετάξει»έξω από το παιχνίδι την Εύη Ιωαννίδου, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model.
Ο λόγος για την Άννα Αμανατίδου, η οποία ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στον ημιτελικό του ριάλιτι μοντέλων.
Τα κορίτσια κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε μια πολύ απαιτητική φωτογράφιση, καθώς πόζαραν σε ένα παγωμένο σκηνικό μπροστά από τον φακό της Μαρίνας Βερνίκου, ενώ παρών στην φωτογράφιση ήταν και ο ιδιοκτήτης του Place Models, Γιάννη Νικολάου.
Οι φωτογραφίες ήταν άρτιες με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν πολύ το έργο της κριτικής επιτροπής.
Στην δυάδα αποχώρησης βρέθηκαν η Αννα Αμανατίδου και η Μαριάννα Παινέση. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι κριτές αποφάσισαν πως από το GNTM αποχωρεί η Αννα Αμανατίδου.
Στον μεγάλο τελικό του GNTM, λοιπόν, περνούν Εβελίνα Σκίτσκο, Ειρήνη Καζαριάν και Μαριάννα Παινέση.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.