Νίκος Κοκλώνης: «Είμαι μόνος μου, χώρισα»

Νίκος Κοκλώνης: «Είμαι μόνος μου, χώρισα»

Όσα αποκάλυψε χθες βράδυ στο πάρτι για την ονομαστική του εορτή.

travel2
Ένα κάλεσμα για καλούς φίλους έκανε με αφορμή την ονομαστική του γιορτή ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ της Τετάρτης στο νέο asian restaurant Tokyo Joe στην οδό Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης. Πλήθος φίλων του έφτασαν εκεί, ανάμεσα στους οποίους ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Νατάσσα Καλογρίδη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Κώστας Καπετανίδης, η Βάνα Μπάρμπα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και πολλοί άλλοι.

Μιλώντας στις κάμερες, ο Νίκος μίλησε και για την προσωπική του ζωή. «Τώρα είμαι μόνος μου. Χώρισα από τότε που αποφάσισα να κάνω τηλεοπτική καριέρα. Πολλές φορές αναρωτιέμαι ‘είναι αυτό που πρέπει να κάνω;’. Αλλά τα καταφέρνω», δήλωσε.

Στην ερώτηση αν θα γίνει κουμπάρος στο ζεύγος Λυκουρέζος-Καλογρίδη, έδωσε μια απάντηση-γρίφο. «Δεν ξέρω αν είναι ζεύγος. Εγώ, πάντως, κάλεσα και τον Αλέξανδρο και τη Νατάσσα», αποφεύγοντας να σχολιάσει το θέμα της κουμπαριάς.


travel3


Μιλώντας για τους διάσημους καλεσμένους στο Celebrity Travel ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ποιος τον έχει δυσκολέψει περισσότερο στις συνεντεύξεις που κάνει στους διάσημους καλεσμένους του και συνήθως είναι ιδιαίτερα εξομολογητικές. «Με δυσκόλεψε ο Πάνος Βλάχος γιατί άλλα τον ρωτούσα και άλλα απαντούσε», παραδέχτηκε. Έτσι ξεκίνησε και η συνέντευξή του με τον Μάνο Παπαγιάννη, κάτι που στην πορεία όμως άλλαξε. «Και ο Μάνος Παπαγιάννης με την Αγγελική Δαλιάνη με δυσκόλεψαν. Κάποια στιγμή λέω ‘πω, πω, τι αχάριστο άτομο! Να τον έχουμε φέρει εδώ και να μην απαντάει’. Πάω λοιπόν στο λόμπι και του λέω ‘Βρε Μάνο έχουμε κάνει τόσα έξοδα, έχουμε έρθει ως εδώ και εσύ δεν απαντάς στις ερωτήσεις στη συνέντευξη;΄. Μου λέει λοιπόν αυτός ‘δεν το είχα καταλάβει, θα στα πω όλα’». Έτσι τελικά έκαναν μια εκ βαθέων συνέντευξη, ενώ Μάνος και Νίκος από τότε έχουν κρατήσει μια πολύ ζεστή σχέση.

Κλείσιμο
Ο Mr Travel ρωτήθηκε και για την εμπειρία του από τη συνέντευξη με τη Ζωή Λάσκαρη, που όπως είχε πει στο παρελθόν τον είχε δυσκολέψει. «Η Ζωή ήταν ένας μοναδικός χαρακτήρας, που ναι μεν σου έκανε τη ζωή δύσκολη, αλλά μετά την αγαπούσες πολύ. Εμένα επειδή ήμουν και η αδυναμία της, δεν με δυσκόλεψε. Αλλά το συνεργείο και τον Καπετανίδη συγκεκριμένα, ε τους έβαλε δύσκολα… Θα σας πω ένα σκηνικό από μια μέρα που πήγαν όλα ανάποδα. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη συνέντευξη, καθόμαστε, μιλάμε 45 λεπτά και ο ήχος δεν πέρναγε. Ξανά τη συνέντευξη!

Μετά, πάει ο Καπετανίδης να βάλει φώτα. Του λέει λοιπόν η Ζωή ‘βγάλε το ριζόχαρτο τώρα, θέλω η κάμερα να με καίει’. Της λέει ο Καπετανίδης πως δεν θα δείχνει ωραίο, αλλά εκείνη δεν δίνει σημασία και του λέει ‘δεν ξέρω εγώ τόσα χρόνια, ξέρεις εσύ;’. Τελικά το βγάλαμε το ρυζόχαρτο. Από το φίλτρο που έκανε ο Καπετανίδης μετά βγήκα σαν να μην έχω αυτί!», είπε γελώντας.



travel2
travel1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης