Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις - Ο Τιτανικός προκάλεσε… ναυάγιο

Δείτε τις επιδόσεις ανά ζώνη

Λίγο ο χειμώνας που έρχεται και λίγο ο βοριάς που άρχισε να ρίχνει τις θερμοκρασίες βοήθησαν έτσι ώστε όσοι είδαν τηλεόραση από τον καναπέ να αφεθούν στη γοητεία μιας κλασικής ταινίας όπως ο «Τιτανικός» που πρόβαλε το Star.

Με μέσο όρο που ξεπέρασε το 21% η ξένη ταινία ήταν η καλύτερη επιλογή και ο λόγος που ο ανταγωνισμός στο prime time «έπεσε στα βράχια».

Το «Voice» στον ΣΚΑΪ οριακά ξεπέρασε το 17%, ενώ το «Nomads» του ΑΝΤ1 μόλις πλησίασε το 13%. Μόνο οι σειρές του Alpha κατάφεραν να μείνουν «στο ύψος» τους ξεπερνώντας ακόμη και το 25% στον μέσο όρο του δυναμικού κοινού στην περίπτωση του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Στην πρωινή ζώνη η κατάταξη παρέμεινε σταθερή με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Φαίη Σκορδά να κατακτούν την πρωτιά με 27,2% και 22,6% αντίστοιχα. Στο 19,5% το «Happy Day» στον Alpha, στο 20,7% η «Φωλιά των Κου Κου» στο Star και 11,65 οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ. Σταθερά μονοψήφιος ο μέσος όρος του «Ευτυχείτε» στο Open με 8,7%.

Στη μεσημεριανή ζώνη ο Νίκος Μουτσινάς και το «Για την παρέα» έκανε τον καλύτερο μέσο όρο του με σχεδόν 16% το «Shopping Star» 23,6%, το «Ρουκ Ζουκ» 19%, και το «Deal» 18,7%.

Στην κορυφή το δελτίο ειδήσεων του Alpha που έφτασε το 20,6%. Ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 18,8%, το Star με 17,3%, ενώ ο ΣΚΑΪ παραμένει χαμηλά με 9%. Στο Open η Ελλη Στάη ξεπέρασε οριακά το 5% ενώ η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha κατάφερε παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό να ξεπεράσει το 15%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr