Τηλεθεάσεις: Ποιος κέρδισε στη «μονομαχία» GNTM με Voice;

Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις ανά ζώνη

Η μεγάλη μάχη της Τρίτης ήταν αυτή μεταξύ του GNTM και του Voice με νικητή το ριάλιτι μόδας με μικρή διαφορά 20,7% έναντι 19,1% που σημείωσε το Voice.

Στις υπόλοιπες ζώνες της ημέρας το Καλημέρα Ελλάδα είναι ο νικητής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης με 22,1% και το Σήμερα στο SKAI να ακολουθεί με 18%.

Στην ψυχαγωγική ζώνη το Πρω1νό (20,4%) με την Φωλιά των Κου Κου (20,5%) δώσανε σκληρή μάχη με την εκπομπή του Star να καταφέρνει να κερδίσει στο νήμα με πολύ μικρή διαφορά. Για μια ακόμα μέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε κοντά στο 18%.

Οι Αταίριαστοι στο SKAI ξεπέρασαν το 13%, η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει να φλερτάρει με το 10% την ώρα που η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR κατακτά το 15%.

Το μεσημέρι η κατάσταση δεν αλλάζει σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες με το «Shopping Star» να κονταροχτυπιέται με το «My Style Rocks» και το πρώτο να κερδίζει με 21% και μικρή απόσταση να ακολουθεί το ριάλιτι του SKAI.

O Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή «Για την Παρέα» ξεπέρασε το 13%, το «Ρουκ Ζουκ» το 18% και η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε 16%. Συνεχίζει με χαμηλές πτήσεις το Τι λέει στον Alpha με 9,6% ενώ στα τηλεπαιχνίδια το «Deal» ξεπέρασε το 20% και το «Still Standing» κατέκτησε το 17%.

Η μυθοπλασία κρατά το φανατικό κοινό της με το «Έλα Στη Θέση Μου» να είναι ο πρωταθλητής με 23,6% και ακολουθούν το «Σόι Σου» με 21,7%, το «Τατουάζ» με 20,9%, το «Πέτα τη Φριτέζα» με 16,4% και η «Επιστροφή» με 15%.

Για μια ακόμη νύχτα η Ελεονώρα Μελέτη κατέκτησε την κορυφή της μεταμεσονύχτιας ζώνης με μέσο όρο κοντά στο 21% και να τον ανταγωνισμό να την ακολουθεί με μεγάλη απόσταση.

Στα δελτία ειδήσεων ο νικητής της Τρίτης ήταν ο Alpha με ποσοστό 22,1%, το STAR να ακολουθεί με 16,2% και ο ΑΝΤ1 με 15,8%.Τα νέα του SKAI πολύ χαμηλά στο 9,7% ενώ στο Open το κεντρικό δελτίο σημείωσε πτώση και ο μέσος όρος του οριακά ξεπερνά το 3,5%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr