Βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Χάρι καβγάδισαν για τη «δύσκολη» Μέγκαν Μαρκλ πριν το γάμο

Βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Χάρι καβγάδισαν για τη «δύσκολη» Μέγκαν Μαρκλ πριν το γάμο

«Η Μέγκαν δεν θα κάνει ό,τι θέλει» είπε η βασίλισσα – Αφορμή για τον καυγά ήταν η τιάρα που είχε επιλέξει να φορέσει η νυν Δούκισσα του Σάσεξ

meghan_wedding
Ο γάμος τους έμοιαζε ιδανικός. Όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να νυμφευθεί την κοινή -αλλά πασίγνωστη, ένεκα του επαγγέλματός της ως ηθοποιού- θνητή Μέγκαν Μαρκλ, όλα έδειχναν κάτι παραπάνω από αρμονικά, ευτυχισμένα και βγαλμένα από ρομαντική ταινία.

Κι όμως, το παρασκήνιο που αποκαλύπτεται λίγους μήνες μετά τον γάμο κι ενώ το ζευγάρι έχει ανακοινώσει ήδη ότι περιμένει παιδί, δείχνει ότι το ζευγάρι αντιμετώπισε την «πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του» περίπου τα ίδια προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε φυσιολογικό ζευγάρι. Και μάλιστα, όταν το ρόλο της «κακιάς πεθεράς» τον αναλαμβάνει η βασίλισσα Ελισάβετ, τότε η κατάσταση γίνεται λίγο πιο δύσκολη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η βασίλισσα είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον πρίγκιπα Χάρι, με θέμα τη «δύσκολη» νύφη Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε επιλέξει να φορέσει μία τιάρα που έφερε πάνω της σμαράγδια. Όμως, η βασίλισσα διαφωνούσε, καθώς οι πολύτιμοι λίθοι πιθανόν να προέρχονταν από τη Ρωσία, γεγονός ανεπίτρεπτο για τη βασιλική οικογένεια.

«Θα πάρει όποια τιάρα της δώσω εγώ» είπε η βασίλισσα στο Χάρι, που ανέλαβε τον ρόλο του αγγελιοφόρου ανάμεσα στις δύο κυρίες.

«Γιατί θέλει πέπλο; Είναι ο δεύτερος γάμος της»

Κλείσιμο
Μάλιστα, η βασίλισσα άφησε και μπηχτές κατά της Μαρκλ, που ήθελε να φορέσει πέπλο κατά τη διάρκεια του γάμο της. «Τι το θέλει; Αφού είναι ο δεύτερος γάμος της» φέρεται ότι είπε, προσθέτοντας ότι «η Μέγκαν μπορεί να γίνει πολύ δύσκολος άνθρωπος».

Η Μέγκαν απέκρυψε το περιστατικό

Πάντως η Μέγκαν ουδέποτε παραδέχθηκε ότι η τιάρα που φόρεσε δεν ήταν επιλογή της. Αντίθετα, είπε ότι ένιωσε υπέροχα που μπόρεσε να διαλέξει τα διαμάντια και την τιάρα από την προσωπική συλλογή της Ελισάβετ.

Τα συγκεκριμένα ανέκδοτα περιστατικά εμπεριέχονται στο νέο βιβλίο του Ρόμπερτ Τζόνσον με θέμα τη ζωή του πρίγκιπα Καρόλου, που κλείνει τα 70 του χρόνια.


«Ό,τι θέλει η Μέγκαν»

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Χάρι κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου του ήταν οξύθυμος και δεν ασχολήθηκε πολύ, αντίθετα θέλησε να ικανοποιήσει τα γούστα της Μέγκαν.

«Ό,τι θέλει η Μέγκαν, αυτό θα παίρνει η Μέγκαν» φέρεται ότι είπε με υψωμένο τον τόνο της φωνής στο προσωπικό. Όταν το έμαθε η βασίλισσα, τον κάλεσε για... ακρόαση και «τον έβαλε στη θέση του» γράφει ο συγγραφέας του βιβλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης