Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό People!

Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό People!

Μπορεί να μην γίνει τελικά ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, όμως σίγουρα αυτός ο τίτλος θα τον παρηγορήσει...

man-no-face
Μπορεί να μην γίνει τελικά ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, όμως ο γοητευτικός Ίντρις Έλμπα μπορεί να παρηγορηθεί με την ιδέα ότι το περιοδικό People τον θεωρεί «τον πιο σέξι άνδρα του κόσμου» για τη φετινή χρονιά.

Από την εποχή που βρέθηκε στο προσκήνιο υποδυόμενος τον έμπορο ναρκωτικών Ράσελ «Στρίνγκερ» Μπελ στη πετυχημένη σειρά «The Wire» του HBO, ο 46χρονος σήμερα Έλμπα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα του Χόλιγουντ, «μαζεύοντας» στην πορεία ένα σωρό βραβεία για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Όταν δεν πρωταγωνιστεί στη μεγάλη οθόνη, ο πολυπράγμων Βρετανός ηθοποιός γίνεται... ντι-τζέι με το ψευδώνυμο DJ Big Driis και σχεδιάζει τα δικά του ρούχα.

idris-elba


«Όταν έμαθα για τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα, στην αρχή σκέφτηκα "μου κάνουν πλάκα". Κοίταξα στον καθρέφτη, για να δω τι μου βρήκαν και ανακάλυψα ότι δεν ήμουν κι άσχημος. Σοβαρά τώρα πάντως, με έκανε να νιώσω ωραία. Ήταν μια ωραία έκπληξη που τόνωσε την αυτοπεποίθησή μου», είπε ο 46χρονος όταν ενημερώθηκε για την επιλογή του People.

Κλείσιμο
elba-dj


Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Έλμπα δεν ήταν πάντα ο κούκλος που είναι σήμερα. Την εποχή που φοιτούσε στο Λύκειο δεχόταν συχνά bullying τόσο εξαιτίας του χρώματός του, όσο και εξαιτίας της άχαρης εμφάνισής του.

«Ημουν πολύ ψηλός και αδύνατος. Και το όνομά μου ήταν "Ίντρισα Ακούνα Έλμπα". Όπως καταλαβαίνετε έπεφτε πολύ δούλεμα» είχε πει κάποτε ο ηθοποιός.

Idris Elba Has Women All Sexed Up
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης