Τον Κώστα Αναγνωστόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivorστον Άγιο Δομίνικο και ήρθε η ώρα να τον δούμε και στο Nomads, το οποίο γυρίζεται αυτή την περίοδο στη Μαδαγασκάρη.
Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην παίκτης του Survivor εισβάλει στοNomads και έτσι μαζί με άλλους νέους παίκτες θα ανατρέψουν όλους τους κανόνες.
Ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram ανέβασε το πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του.
«Τρίζουν τα παλιά δοκάρια, σαν πατά ξανά το θρυλικό σου πλήρωμα. Η σκόνη των χρόνων αναταράζεται, καθώς γνώριμα βήματα ακούγονται βαριά στο κατάστρωμα και στην γέφυρα του μυθικού πειρατικού», σημείωσε.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.