Λαμπερά εγκαίνια στο Χαλάνδρι: Tο Οzze υποδέχθηκε τους φίλους του

To πρώτο κατάστημα στην Αθήνα της ελληνικής εταιρείας κοσμημάτων ρολογιών είναι γεγονός

Το πρώτο κατάστημα κοσμημάτων και ρολογιών στην Αθήνα, Ozze,άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του για να υποδεχθεί όλους όσοι βρέθηκαν στο Χαλάνδρι για τα επίσημα εγκαίνια του. Η γιορτή που στήθηκε στον πεζόδρομο της οδού Πλάτωνος προσέλκυσε το ενδιαφέρον τόσο των φίλων, όσο και των επισκεπτών που βρήκαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, όσο και τις ξεχωριστές ασημένιες και ατσάλινες δημιουργίες που διαθέτει η μεγάλη αλυσίδα κοσμημάτων και ρολογιών.

Το Ozze Χαλανδρίου στην Πλάτωνος 4 αποτελεί τον 15ο κρίκο της αλυσίδας καταστημάτων της ελληνικής εταιρίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ο συνδυασμός ποιότητας, design και τιμής, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, καθιστούν τα χειροποίητα κοσμήματα Ozze ακαταμάχητα στον ανταγωνισμό αλλά και στις προτιμήσεις των γυναικών.

Οι φυσικές ορυκτές πέτρες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους αποτελούν «σήμα κατατεθέν» της εταιρίας, η οποία προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από ασημένια και ατσάλινα κοσμήματα για άνδρες και γυναίκες.

Επίσης η μεγάλη συλλογή ρολογιών η οποία συνδυάζει τις νέες τάσεις της μόδας με τη διαχρονικότητα του κλασικού κέντρισε το ενδιαφέρον όλων όσων βρέθηκαν στα εγκαίνια του Ozze Xαλανδρίου. Τα λαμπερά χαμόγελα τους και οι αμέτρητες ευχές των φίλων και επισκεπτών έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία ξεχωριστές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο.

 
O δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και οι επιχειρηματίες Βιολέτα Λαζαρίζου και Τζάκο Σοέλ


Ο συνδυασμός ποιότητας, design και τιμής, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, καθιστούν τα χειροποίητα κοσμήματα Ozze ακαταμάχητα στον ανταγωνισμό αλλά και στις προτιμήσεις των γυναικών






O Βασίλης Παπακωνστανίνου με τον δημοσιογράφο Μίλτο Τσεκούρα




H δημοσιογράφος Χριστίνα Αμερικάνου



Ο μαέστρος Ανδρέας Αποστόλου και ο δημοσιογράφος Μίλτος Τσεκούρας
H τραγουδίστρια Φρόσω Στυλιανού και η ραδιοφωνική παραγωγός Σαπφώ Ματσιώρη









Η δημοσιογράφος Μαίρη Κοντολούρη



Η μουσικός Μαίρη Μπρόζη και η ραδιοφωνική παραγωγός Σαπφώ Ματσιώρη




Η δημοσιογράφος Ράνια Καρατζαφέρη 



Ο δημοσιογράφος Μίλτος Τσεκούρας και η Σάννυ Μπαλτζή 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr