Πώς υποδέχτηκαν τα social media την πρεμιέρα του Open TV

Πώς υποδέχτηκαν τα social media την πρεμιέρα του Open TV

Καταιγισμός σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα για την πρεμιέρα του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη - Ανάμεικτα τα συναισθήματα του τηλεοπτικού κοινού

stai
«Μεγάλη επιτυχία του Open να λέει τις ειδήσεις η Madonna». Αυτό το ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο του πρώην διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρου Μπούτου, είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες post τα οποία αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή την πρεμιέρα του Open. Ο πιο άμεσος τρόπος για να ασκηθεί καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη κριτική είναι πλέον τα κοινωνικά δίκτυα, και οι χρήστες τους δεν θα έχαναν την ευκαιρία να καταθέσουν άποψη, σχόλιο ή έξυπνη ατάκα με αφορμή την πρεμιέρα προγράμματος ενός νέου και τόσο πολυσυζητημένου καναλιού όπως το Οpen. Τα σχόλια ήταν και πολύ θετικά αλλά και βιτριολικά. Πάντως το #opentv έγινε πολύ γρήγορα δημοφιλές trend στο twitter, κάτι που αποδεικνύει πως υπήρχε αναμονή από το τηλεοπτικό κοινό.

Από τις 19.00 της Τετάρτης οπότε και η Ελλη Στάη έκανε την εμφάνισή της στα ολοκαίνουρια πλατό του Open, τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά και σχολίαζαν τα πάντα. Το μακιγιάζ και την ιδιαίτερα «θολή» εικόνα της ανκοργούμαν, τον χρόνο που πέρασε και δεν την ακούμπησε, το γκρι κοστούμι που διέψευσε τις προσδοκίες των απανταχού στυλιστριών για κάτι πιο εντυπωσιακό και πολλά άλλα και πικάντικα.
Open

Το παρθενικό δελτίο ειδήσεων μοιράστηκε σε ειδήσεις και λίγο promotion του νέου προγράμματος με τους συντελεστές του να συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό. Είχε άλλωστε προηγηθεί μία παρουσίαση, λίγο πριν την έναρξη του δελτίου με τρέιλερ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών του προγράμματος. Η Λίνα Δρούγκα ξενάγησε τους θεατές στην αίθουσα σύνταξης και ένα πρωτότυπο βίντεο «αφηγήθηκε» με fast forward εκδοχή την προσπάθεια για την ανακαίνιση και τη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων του Open.
Πρεμιέρα με δελτίο ειδήσεων το OPEN, με την Έλλη Στάη 24/10/2018

Κάποια τεχνικά προβλήματα και ατέλειες στην εικόνα είναι δικαιολογημένα για μία τόσο φιλόδοξη πρεμιέρα, άλλωστε με αφοπλιστική ειλικρίνεια το παραδέχτηκαν και οι «οικοδεσπότες».

Οι περισσότερες εκπομπές θα βγουν στον αέρα τις επόμενες ημέρες και κυρίως την επόμενη εβδομάδα, όπως και οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, καθώς χρειάζεται λίγος χρόνος να τελειοποιηθούν όλα. Από αύριο στην αρένα θα μπουν και άλλες εκπομπές, ενώ ήδη το βάπτισμα του πυρός πήραν ελληνικά σίριαλ και συγκεκριμένα αυτά των Γιώργου Κυρίτση και Πάνου Κοκκινόπουλου. Ο τηλεοπτικός δρόμος είναι μακρύς και ακόμη στην αρχή του.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης