Βίντεο: Μία έγκυος bodyguard σκιά της Μέγκαν Μαρκλ - Τη «φυγαδεύει» για να μην την... ποδοπατήσουν!

Βίντεο: Μία έγκυος bodyguard σκιά της Μέγκαν Μαρκλ - Τη «φυγαδεύει» για να μην την... ποδοπατήσουν!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα των Φίτζι, προκαλώντας αντιδράσεις στους κατοίκους που στήθηκαν για να δουν από κοντά τη δούκισσα του Σάσεξ

000_1A9371
Μία νέα γυναίκα έχει γίνει η σκιά της εγκυμονούσας δούκισσας του Σάσεξ, κατά κόσμον Μέγκαν Μαρκλ, η οποία την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Το clue της υπόθεσης, βέβαια, είναι ότι η σωματοφύλακας της Μέγκαν είναι και η ίδια... έγκυος, κάτι που έγινε αντιληπτό στα νησιά Φίτζι, όπου το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας πραγματοποιεί περιοδεία.

Στα στιγμιότυπα που έρχονται από την πολυσύχναστη πρωτεύουσα των Φίτζι, Σούβα, η ξανθιά σωματοφύλακας της Μέγκαν ανοίγει το δρόμο για τη δούκισσα και την «φυγαδεύει» τρόπον τινά για να μην... ποδοπατηθεί.

Αν και ήταν προγραμματισμένο να μείνει εκεί, να περπατήσει και να συνομιλήσει με ντόπιους για περίπου 20 λεπτά, η δούκισσα του Σάσεξ έφυγε άρον άρον καθώς υπήρξαν φόβοι για την ασφάλειά της λόγω του τεράστιου πλήθους που είχε συγκεντρωθεί.



Η Μέγκαν φορούσε ένα κόκκινο, φλοράλ μεταξωτό φόρεμα Figue Frederica, με μακριά μανίκια και φούντες, το οποίο συνδύασε με μαύρες πλατφόρμες.

Κλείσιμο
Πάντως, αυτή η άρον άρον φυγάδευση της Μέγκαν προκάλεσε αντιδράσεις στους κατοίκους που απογοητεύτηκαν, τονίζοντας ότι η αστυνομία είχε περιορίσει σε συγκεκριμένα σημεία τα πλήθη και δεν υπήρχε λόγος να φοβάται η Μάρκλ.
000_1A937C


«Αρχίσαμε την προετοιμασία για να την συναντήσουμε πριν τρεις εβδομάδες και είχαμε την πρόθεση να την συναντήσουμε. Αλλά έφυγε χωρίς να μας πει ένα γεια», ανέφεραν με έκδηλη τη δυσαρέσκειά τους. 

Νωρίτερα, το πριγκιπικό ζευγάρι είχε επισκεφθεί τοπικό πανεπιστήμιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης