Η Μέγκαν Μαρκλ στα Φίτζι: Έκλεψε τις εντυπώσεις με γαλάζια μάξι τουαλέτα και διαμαντένια σκουλαρίκια

Η Μέγκαν Μαρκλ στα Φίτζι: Έκλεψε τις εντυπώσεις με γαλάζια μάξι τουαλέτα και διαμαντένια σκουλαρίκια

Κρατούσε την κοιλιά της χαμογελαστή και περήφανη στη δεξίωση που έδωσε προς τιμήν της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι ο πρόεδρος των νησιών Φίτζι

me11
Την διπλωματία της μόδας χρησιμοποίησε η Μέγκαν Μαρκλ και επέλεξε φόρεμα στο χρώμα της σημαίας των Φίτζι στην δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν του δούκα και της δούκισσα του Σάσεξ ο πρόεδρος του νησιωτικού κράτους

Κρατούσε την κοιλιά της χαμογελαστή και περήφανη στη δεξίωση που έδωσε προς τιμήν της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι ο πρόεδρος των νησιών Φίτζι. Η Μέγκαν Μαρκλ έλαμψε για ακόμα μία φορά στην δεξίωση που δόθηκε την Δευτέρα το βράδυ στο ξενοδοχείο Grand Pacific Hotel, στην πρωτεύουσα των νησιών Φίτζι, Σούβα, επόμενο σταθμό της περιοδείας του δούκα και της δούκισσα του Σάσεξ, μετά την Αυστραλία.

Η 37χρονη Μέγκαν, που περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη του 2019, φόρεσε για την περίσταση ένα μάξι φόρεμα με ενσωματωμένη κάπα του βρετανικού οίκου Safiyaa σε γαλάζιο χρώμα, το χρώμα που κυριαρχεί στη σημαία των νησιών Φίτζι. Η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits συμπλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια, των οποίων την προέλευση το παλάτι του Κένσιγκτον δεν έκανε γνωστή.



Ο πρόεδρος του νησιωτικού κράτους του νότιου Ειρηνικού, Τζορτζ Κονρότε, κατά την ομιλία του έκανε αναφορά και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, λέγοντας πως εκείνη θα ήταν υπερήφανη για τον πρίγκιπα Χάρι, που βρήκε την ευτυχία και την αγάπη δίπλα στη Μέγκαν. Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ στην ομιλία του τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος για την υποδοχή που του επιφύλαξαν στα νησιά Φίτζι και μίλησε για τις κοινές αξίες και τους κοινούς στόχους που μοιράζονται τα κράτη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Κλείσιμο
Ο Χάρι αναφέρθηκε και τους στρατιώτες από τα Φίτζι με τους οποίους υπηρέτησε στο Αφγανιστάν και όπως είπε «εκπαιδεύτηκε μαζί τους, πολέμησε και γέλασε μαζί τους». Στη δεξίωση προς τιμήν του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ παρέστησαν πολιτικοί, επιχειρηματίες και η «αφρόκρεμα» της κοινωνίας της νησιωτικής χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης