O Ιωάννης Μελισσανίδης αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό

O Ιωάννης Μελισσανίδης αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό

Ο Ιωάννης μίλησε και για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί

melisanidis_main
Ο Ιωάννης Μελισσανίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό του Ant1 και αποκάλυψε πως είχε δεχθεί μπούλινγκ στο σχολείο επειδή φορούσε γυαλιά, ενώ αργότερα είχε πέσει θύμα bullying για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Δέχθηκα μπούλινγκ στο σχολείο, επειδή φορούσα γυαλιά. Στο μπούλινγκ δεν μάσησα, τους μάσησα. Όποια ομάδα παιδιών τολμούσε να μου κάνει κάτι, έτρωγε ξύλο από μένα. Έχω δεχτεί μπούλινγκ για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Είχα σχέση στη ζωή μου και ήταν υπέροχα». Επιπρόσθετα, δεν δίστασε να αναφέρει και στην επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί. «Αν αποφάσιζα να αποκτήσω παιδί είμαι σίγουρος ότι θα ήμουν πολύ καλός πατέρας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ξεκίνησε πρώτα από την ιατρική, ωστόσο τον κέρδισε ο χώρος του θεάματος.

«Ξεκίνησα με την ιατρική και πάντα η μεγάλη μου αγάπη ήταν ο χορός και το θέατρο. Δεν δηλώνω ηθοποιός». Μάλιστα, μίλησε για τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του. «Με την κυρία Πατεράκη κάναμε πρόσφατα τον “Φαίδρο” του Πλάτωνα. Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που παρουσίασα τον Σίσυφο στην Ιερά Μονή Δαφνίου. Την Ειρήνη Παππά τη θεωρώ δασκάλα, μέντορα, φίλη και δυστυχώς τώρα δεν είναι καλά. Όταν ήμουν 8 ετών έκανα απεργία 2 μέρες για να με γράψει η μαμά μου στην ενόργανη γυμναστική. Στην ιατρική πήγα για 5 χρόνια, οι γονείς μου ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει ότι παράτησα την ιατρική. Το πρώτο πράγμα που είπε η μητέρα μου όταν γύρισα ως χρυσός Ολυμπιονίκης ήταν “σε δυο βδομάδες έχεις εξεταστική”. Γυμνάζομαι κάθε μέρα 3 ώρες. Θα μπορούσα να κάνω comeback σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Μελισσανίδης.



Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:




Δείτε βίντεο: O Ιωάννης Μελισσανίδης αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό
O Ιωάννης Μελισσανίδης αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης