Στο Περού η Αντζελίνα Τζολί για να εκτιμήσει την κατάσταση των προσφύγων από τη Βενεζουέλα

jolie-moni

Η πρέσβειρα καλής θέλησης της UNHCR έφτασε χθες Κυριακή στη Λίμα

Ο ΟΗΕ έστειλε την Αντζελίνα Τζολί στο Περού για να εκτιμήσει την κατάσταση των προσφύγων από τη Βενεζουέλα, ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), με πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός έφτασε χθες Κυριακή στη Λίμα.

Πρέσβειρα καλής θέλησης της UNHCR η σταρ του Χόλιγουντ θα διεξάγει «μια τριήμερη αποστολή για να εκτιμήσει τις ανθρωπιστικές ανάγκες των προσφύγων από τη Βενεζουέλα», που εγκατέλειψαν τη χώρα τους εξαιτίας της σοβαρής οικονομικής κρίσης που τη μαστίζει, αλλά και «τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Περού ως χώρα φιλοξενίας».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Λίμας, 456.000 Βενεζουελάνοι ζουν αυτή τη στιγμή στο Περού, έναντι 6.000 το 2016.

Όπως αναφέρει ο ΟΗΕ, 2,3 εκατομμύρια Βενεζουελάνοι (δηλαδή το 7,5% του πληθυσμού) ζουν στο εξωτερικό, από τους οποίους το 1,6 εκατομμύριο μετανάστευσε μετά το 2015.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ''ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ'' Ή ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΣΕ: ''ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ''....

ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΑΣ

Συμφωνώ με τους παρακάτω ότι είναι νούμερο, δεν προσφέρει τίποτα και άμα θέλει να εκτίμησει τη κατάσταση των προσφύγων ας πάρει τουλάχιστον μαζί της τον Κουρουπλή, που είναι ειδικός στις αυτοψίες...

Φ

Νουμερο

Τι ηλιθια

και επιδειξιομανης.Γυρναει γυρω-γυρω δήθεν ότι ενδιαφέρεται για τους "πρόσφυγες" και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.Καλη ώρα όπως και όταν ήρθε εδώ.Ουστ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

koko33

«Ζω πιο ανθρώπινα με το κόσμημα,  δεν έρχομαι αντιμέτωπη με τύψεις ότι χάνω στιγμές από το μεγάλωμα του παιδιού μου», έλεγε τον περασμένο Μάιο στη Μαρία Λεμονιά περιγράφοντας τη ζωή της, τη δουλειά της και τα ελληνικά της καλοκαίρια:  «Μια λεμονιά, μια σαλάτα και μια γάτα κάτω από το τραπέζι. Και όλη τη μέρα να κολυμπώ!» 

4