Η Σάρα Φέργκιουσον κάνει... αντίπραξη στην εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ

Η Σάρα Φέργκιουσον κάνει... αντίπραξη στην εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ

Η Σάρα Φέργκιουσον, μητέρα της πριγκίπισσας Ευγενίας σχολιάστηκε δυσμενώς για τις καταιγιστικές αναρτήσεις της στο twitter λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ

20174766
Θεωρείται το «μαύρο πρόβατο» της βασιλικής οικογένειας, που έχει προκαλέσει πολλές φορές «πονοκέφαλο» στο Μπάκιγχαμ. Και η ίδια βάλθηκε μάλλον να δικαιώσει τον τίτλο της για άλλη μια φορά, μπαίνοντας... «σφήνα» στις χαρές της οικογένειας.

Ο λόγος για τη Σάρα Φέργκιουσον, μητέρα της πριγκίπισσας Ευγενίας που παντρεύτηκε την Παρασκευή, πρώην σύζυγος του Δούκα του Γιορκ και φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωναν ότι αναμένουν το πρώτο τους παιδί, η Σάρα Φέργκιουσον άρχισε να ποστάρει με καταιγιστικούς ρυθμούς φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης της και μάλιστα χωρίς να αφιερώσει μία λέξη στο νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Λίγο αφότου το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα, η Φέργκι ανήρτησε ένα τουίτ στο οποίο ευχαριστούσε τον σχεδιαστή των ρούχων της, στο γάμο της κόρης της.



Στη συνέχεια έδειξε φωτογραφίες με την κόρη της και τον σύζυγό της και εξέφρασε τη χαρά της για όσα έγιναν την Παρασκευή, ωστόσο απέφυγε κάθε αναφορά στις σημερινές... ειδήσεις.


Κλείσιμο




Ανάλογες αντιδράσεις είχε και ο Δούκας του Γιορκ, που αν και αναπαρήγαγε φωτογραφίες της πρώην συζύγου του, δεν είχε λέξη να πει για τη γέννα της Μέγκαν Μαρκλ.

Το θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη Μεγάλη Βρετανία, όπου η είδηση της εγκυμοσύνης σχεδόν μονοπωλεί την επικαιρότητα. Δεν λείπουν και αυτοί που θεωρούν ότι ο Δούκας του Γιορκ επίτηδες αποφεύγει κάθε λέξη για το ζήτημα, ως αντίποινα στο Μπάκιγχαμ που ήθελε έναν πιο λιτό γάμο για την κόρη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης