Γάμος πριγκίπισσας Ευγενίας: Η εντυπωσιακή Μέγκαν Μαρκλ και το «ατύχημα» αλά Μέριλιν Μονρόε της Κέιτ Μίντλετον

Γάμος πριγκίπισσας Ευγενίας: Η εντυπωσιακή Μέγκαν Μαρκλ και το «ατύχημα» αλά Μέριλιν Μονρόε της Κέιτ Μίντλετον

Πέντε μήνες μετά τον δικό της γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι η δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκε πάλι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ για έναν άλλο βασιλικό γάμο - Τι φόρεσε η Κέιτ Μίντλετον, η τρυφερή στιγμή με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

000_19Z1T7
Άλλος ένας λαμπερός βασιλικός γάμος τελέστηκε σήμερα στη Γηραιά Αλβιόνα, αλλά παρά τους celebrity καλεσμένους, όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Ντέμι Μουρ, ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας και του επιχειρηματία Τζακ Μπρούκσμπανκ δεν είχε την αίγλη του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, που τελέστηκε πριν πέντε μήνες στον ίδιο χώρο.

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ έδωσε το «παρών» σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας εκτός από την σύζυγο του πρίγκιπα Κάρολου, που αν και ανακοινώθηκε πως είχε μια υποχρέωση στη Σκοτία, οι φήμες θέλουν την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς να είναι απούσα από τον γάμο της 28χρονης πριγκίπισσας για να μην συναντήσει την μητέρα της, Σάρα Φέργκιουσον, στενή φίλη της αξέχαστης πριγκίπισσσας Νταϊάνα.

000_19Y98E


Η Μέγκαν Μαρκλ έφθασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Χάρι και η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, έκλεψε τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά με την κομψή της εμφάνιση. Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να φορέσει ένα μίντι φόρεμα σε σκούρα μπλε απόχρωση και ασορτί παλτό του αγαπημένου της γαλλικού οίκου μόδας Givenchy, που είχε σχεδιάσει και το παραμυθένιο νυφικό της. Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπλε καπέλο Noel Stewart και ψηλοτάκουνες σουέτ μπλε γόβες Manolo Blahnik.

Κέιτ Μίντλετον όπως «Μέριλιν Μονρόε»

Κλείσιμο
Με μίντι φόρεμα σε έντονο ροζ χρώμα του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen εμφανίστηκε στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ενώ τα δύο παιδιά της, ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν παρανυφάκια. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έζησε μια στιγμή αλά Μέριλιν Μονρόε στην ταινία του 1955 «Επτά χρόνια φαγούρας», όπου σε μια σκηνή η Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίζεται πάνω σε μια σχάρα του μετρό να κρατά το λευκό φόρεμά της προσπαθώντας να μην το σηκώσει ο αέρας.

Στο Ουίνδσορ φυσούσε δυνατός αέρας και καθώς η δούκισσα του Κέιμπριτζ βγήκε από τη εκκλησία μετά την τέλεση του μυστηρίου σηκώθηκε λίγο το φόρεμά της ενώ εκείνη κατέβαλε κάθε προσπάθεια για το συγκρατήσει. Κατά την διάρκεια του μυστηρίου ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να κρατά το χέρι της συζύγου του σε μια σπάνια δημόσια σκηνή τρυφερότητας του ζευγαριού.

kate
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης