Ο Κάνιε Γουέστ έσβησε (πάλι) τους λογαριασμούς του σε Twitter και Instagram

Ο Κάνιε Γουέστ έσβησε (πάλι) τους λογαριασμούς του σε Twitter και Instagram

Ο Κάνιε Γουέστ έσβησε για άλλη μια φορά τους λογαριασμούς του σε Twitter και Instagram – Η εξαφάνισή του έγινε μετά τα πυρά που δέχθηκε όταν ζήτησε την κατάργηση της 13ης τροπολογίας του Αμερικανικού Συντάγματος που έβαλε τέλος στη δουλεία

18043978
Εκτός twitter και Instagram έθεσε αυτόν ο ράπερ Κάνιε Γουέστ, που μάλλον διέγραψε τους λογαριασμούς του το Σάββατο το βράδυ.

Ο ράπερ, που θέλει να τον αποκαλούν ως Γιε, διέγραψε τους λογαριασμούς του, που πολλές φορές έχουν προκαλέσει αντιδράσεις λόγω των αμφιλεγόμενων και προκλητικών σχολείων.

Ο Γιε ή Κάνιε Γουέστ βρέθηκε στο επίκεντρο νέας αντιπαράθεσης, όταν ζήτησε την κατάργηση της 13ης τροπολογίας του Αμερικανικού Συντάγματος, που επέφερε την κατάργηση της δουλείας. Αργότερα, προχώρησε σε διευκρινίσεις, λέγοντας ότι εννοούσε ότι η τροπολογία έπρεπε να «τροποποιηθεί».

Η εμφάνισή του στο διάσημο σόου Saturday Night Live εδώ και λίγες εβδομάδες προκάλεσε οργή αλλά και γέλια.

Ο τραγουδιστής, που είναι παντρεμένος με την Κιμ Καρντάσιαν, φόρεσε ένα καπέλο με το σλόγκαν του Ντόναλντ Τραμπ « Make America Great Again» έδωσε ένα σόου, στηρίζοντας τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Πολλές φορές μιλάω σε λευκούς και μου λένε “Πώς μπορεί να σου αρέσει ο Τραμπ; Είναι ρατσιστής”», εμφανίζεται να λέει σε βίντεο που κατέγραψε το κοινό και προσθέτει. «Λοιπόν, εάν ανησυχούσα για τον ρατσισμό, θα είχα φύγει από την Αμερική εδώ και πολύ καιρό», απάντησε.

Κλείσιμο
Πάντως, για όσους... θρηνούν για τη διαγραφή των λογαριασμών του Κάνιε Γουέστ, να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Επανεμφανίστηκε στο Twitter τον Απρίλιο μετά από απουσία ενός έτους. Στο λογαριασμό του άλλαξε πρόσφατα το όνομά του σε Γιε και ζήτησε να τον αποκαλούν έτσι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης