Ο Στίβεν Σιγκάλ γίνεται... μπουχός από συνέντευξη όταν τον ρωτούν για την καταγγελία περί βιασμού

Ο Στίβεν Σιγκάλ γίνεται... μπουχός από συνέντευξη όταν τον ρωτούν για την καταγγελία περί βιασμού

Ο 66χρονος σταρ έγινε καπνός σε χρόνο dt όταν άκουσε την ερώτηση που τον δυσαρέστησε

mpoyxos
Κακήν κακώς διέκοψε τη συνέντευξη του από το BBC ο Αμερικανός ηθοποιός Στίβεν Σιγκάλ, όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Newsnight τον ρώτησε για τις καταγγελίες περί βιασμού μιας γυναίκας που είχαν διατυπωθεί στο παρελθόν εναντίον του.

Ο 66χρονος σταρ μιλούσε με την Κίρστι Γουαρκ όταν η συζήτηση πήγε στο φεμινιστικό κίνημα #MeToo και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει τους άνδρες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

«Είχατε εμπλακεί προσωπικά σε αρκετές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης. Μάλιστα στον παρελθόν υπήρξε και μια καταγγελία για βιασμό εναντίον σας. Αναρωτιέμαι, πώς αντιμετωπίζετε όλες αυτές οι καταστάσεις;», ρώτησε τον «μετρ» των πολεμικών τεχνών η δημοσιογράφος. Ωστόσο, αντί για απάντηση τον είδε να βγάζει σε χρόνο dt το ακουστικό του, και να σηκώνεται από τη θέση του για να βγει από το στούντιο. Σε εκείνο το σημείο, η Γουαρκ δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο από το να υπενθυμίσει η ίδια στους τηλεθεατές ότι ο ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωταγωνιστής του Under Siege - ο οποίος έχει την ρωσική υπηκοότητα από το 2016 και τον περασμένο Αύγουστο διορίστηκε από τη Μόσχα ως ειδικός απεσταλμένος στις ΗΠΑ - συγκαταλέγεται στους δεκάδες ισχυρούς άνδρες του Χόλιγουντ που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο του #MeToo, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του στο παρελθόν σε συναδέλφους και συνεργάτιδές του.

Τον Σεπτέμβριο, το γραφείο του εισαγγελέα στην Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι μια καταγγελία για βιασμό από τον σταρ που υπέβαλε μια γυναίκα δεν μπορεί να οδηγήσει σε δίωξη, αφού το φερόμενο ως αδίκημα αφορά το έτος 1993 και έχει παραγραφεί.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης