Η Ρωσίδα δημοσιογράφος για τη γυμνή φωτογραφία της: «Η Σπαρτάκ Μόσχας γοητεύτηκε...»

Η Ρωσίδα δημοσιογράφος για τη γυμνή φωτογραφία της: «Η Σπαρτάκ Μόσχας γοητεύτηκε...»

Η δημοσιογράφος τόνισε πως το μόνο της λάθος είναι ότι θαυμάζει πολύ τον εαυτό της και πως η ίδια είναι που προωθεί τη σεξουαλικότητά της και όχι η ομάδα

Spartak_arthro
Η Γιούλια Ουσάκοβα, η δημοσιογράφος της ομάδας χόκεϊ επί πάγου της Σπαρτάκ Μόσχας έγινε θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο, όταν κυκλοφόρησε από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας μια εξαιρετικά αποκαλυπτική φωτογραφία. Η επίμαχη φωτογραφία δημοσιεύτηκε για να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό για τον τραυματισμό της καλλονής.



Ωστόσο, μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας, πολλοί έκαναν λόγο για σεξισμό, κατηγορώντας την ομάδα, με την Ουσάκοβα όμως να σπεύδει να υπερασπιστεί την ομάδα, ισχυριζόμενη πως πρόκεται για παρεξήγηση. Η 28χρονη παρουσιάστρια της εκπομπής «Silovoy Priyom», που προβάλλεται στον ιστότοπο της ομάδας σχολίασε: «Ειλικρινά, αυτή η φωτογραφία δεν τραβήχτηκε σε κάποιο νοσοκομείο, αλλά σε ένα στούντιο που κάνω αισθητικές επεμβάσεις. Πραγματικά ξαφνιάστηκα που μια απλή φωτογραφία των οπισθίων μου προκάλεσε τόσο μεγάλη κοινωνική κατακραυγή, γιατί το Instagram είναι γεμάτο από παρόμοιες φωτογραφίες».

Η ίδια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ποιος αποφάσισε να δημοσιεύσει την φωτογραφία στο Twitter. Απλώς πιστεύω πως η Σπαρτάκ γοητεύτηκε από τον ολοστρόγγυλο πισινό μου και δημοσίευσαν την εικόνα, χωρίς καμία διάθεση να προκαλέσουν οτιδήποτε».



Όσο για τα σχόλια περί σεξισμού, η Ρωσίδα δημοσιογράφος και πρώην αθλήτρια τόνισε: «Η Σπαρτάκ δεν με προσέλαβε για να προωθώ την σεξουαλικότητα μου. Από μόνη μου την προωθώ. Έχει γίνει παρεξήγηση. Κάποιοι με αποκάλεσαν παίκτρια χόκεϊ, σε κάποια άρθρα με ανέφεραν ως παίκτρια ποδοσφαίρου. Ο αμερικανικός τύπος μάλιστα έγραψε με λεπτομέρειες για την επιστροφή μου στην ομάδα, λέγοντας πως βρίσκομαι πάλι στο ρόστερ».

Η ίδια ακόμα πρόσθεσε πως το μόνο της λάθος είναι πως θαυμάζει πολύ τον εαυτό της, ισχυριζόμενη: «Η μόνη κατηγορία που μπορώ να δεχτώ είναι ο αυτό-θαυμασμός που πιθανόν να είναι αμαρτία. Και οι άνθρωποι που τους αρέσει ο τρόπος που φαίνονται είναι συχνά θύματα κοινωνικής αποδοκιμασίας. Έχω ξοδέψει δέκα χρόνια στο γυμναστήριο δουλεύοντας το σώμα μου, οπότε γιατί πρέπει να το κρύβω; Όχι, δεν το δέχομαι αυτό».

Κλείσιμο





View this post on Instagram

Всем спорта! 💪🏽💋 #будьвформе

A post shared by Юлия Ушакова (@yulia_ushakova) on




Η Ουσάκοβα ακόμα τόνισε πως ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει γεμίσει από εγκωμιαστικά σχόλια για την επίμαχη φωτογραφία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης