Κέιτ Άπτον: Αυτή είναι η διατροφή για το ζουμερό κορμί της

Κέιτ Άπτον: Αυτή είναι η διατροφή για το ζουμερό κορμί της

Πρωτεΐνη, πράσινες σαλάτες, πράσινο τσάι και ανάλατοι κηροί καρποί περιλαμβάνονται στις διατροφικές της επιλογές της Κέιτ Άπτον

kate-upton
Η Κέιτ Άπτον είναι ένα από τα πιο juicy μοντέλα του πλανήτη και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Όπως έχει πει η ίδια λατρεύει τις καμπύλες και το χυμώδες κορμί της και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν λιμοκτονεί. Για το λόγο αυτό φροντίζει πάντα να τρώει τις σωστές ποσότητες φαγητού, τις σωστές ώρες και να ενυδατώνεται όλη την ημέρα.

Η Κέιτ ξεκινάει την ημέρα της με το πρωινό το οποίο είναι φουλ στην πρωτεΐνη. Τρώει μια ομελέτα η οποία αποτελείται από ένα ολόκληρο αυγό και ένα επιπλέον ασπράδι. Την ομελέτα της συνοδεύει πάντοτε με πράσινο τσάι, ζεστό ή παγωμένο, σκέτο ή με κάποια γλυκαντική ουσία χωρίς θερμίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Baby bump out and about for our @copperfitpro launch event! #katelovescopperfit #sodoesbaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις


  • Για σνακ τρώει 10 ωμά και πάντα ανάλατα αμύγδαλα ενώ κατα΄τη διάρκεια της ημέρας εκτός από πολύ νερό πίνει πράσινο τσάι, που είναι εξαιρετικό αντιοξειδωτικό.
  • Για μεσημεριανό προτιμάει ψητό κοτόπουλο το οποίο συνοδεύει με κινόα και ψητά ή βραστά λαχανικά -αποφεύγοντας το καρότο και το καλαμπόκι που έχουν περισσότερους υδατάνθρακες.
  • Για απογευματινό σνακ, γύρω στις 16.00, τρώει μια μπάρα πρωτεΐνης για έξτρα ενέργεια -ειδικά αν πρόκειται να πάει στο γυμναστήριο.
  • Για το βραδινό της γεύμα επιλέγει συνήθως μια σαλάτα με πράσινα λαχανικά όπως σπανάκι, στην οποία δίνει γεύση με σουσάμι. Η σαλάτα της έχει συνήθως και κάποιο ψάρι όπως ψητό τόνο ή σολομό, αλλά και λίγα κάσιους που έχουν μεν αρκετές θερμίδες, αλλά είναι θερμίδες που μεταβολίζονται εύκολα και προσφέρουν και πολύ ενέργεια.




Στις γενικές διατροφικές της επιλογές αποφεύγει το αλάτι, τα αναψυκτικά, τους συσκευασμένους χυμούς και τα γλυκά, τα οποία προσπαθεί να αντικαθιστά με φρούτα και γιαούρτι με μέλι.

Βεβαίως τώρα που είναι έγκυος έχει ένα λόγο παραπάνω να προσέχει περισσότερο τη διατροφή της.

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Baby bump out and about for our @copperfitpro launch event! #katelovescopperfit #sodoesbaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης