ΑΝΤ1: Ολική επαναφορά με το νέο πρόγραμμα

ΑΝΤ1: Ολική επαναφορά με το νέο πρόγραμμα

Ο σταθμός του Αμαρουσίου παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα για τη σεζόν 2018 - 19

ant1programma-1
Σε μια βραδιά που θύμιζε πάρτι, με καλεσμένους δημοσιογράφους, στελέχη προγράμματος, συντελεστές εκπομπών, παρουσιαστές, ηθοποιούς και τους εκπροσώπους της διαφημιστικής αγοράς ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το νέο πρόγραμμά του για τη σεζόν 2018 -19.

Ενα πρόγραμμα που αποδεικνύει και στην πράξη ότι το κανάλι δοκιμάζει μια ολική επαναφορά, διορθώνοντας αστοχίες του παρελθόντος και επιχειρώντας στροφή σε παραδοσιακές τυπολογίες όπως είναι η ελληνική μυθοπλασία. Φέτος το πρόγραμμα του σταθμού αλλάζει σημαντικά και προσπαθεί να κατακτήσει μία ποικιλία περιεχομένου με σύνθημα “Είμαστε ένα”. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι μετά από αρκετά χρόνια ο σταθμός επιστρέφει στα ελληνικά σίριαλ και μάλιστα και με δραματικό αλλά και με κωμικό περιεχόμενο. Διατηρεί τα επιτυχημένα προγράμματα του παρελθόντος αλλά και τα βασικά πρόσωπα που εδώ και χρόνια κρατούν ζώνες τυπολογιών με επιτυχία κάνοντας ταυτόχρονα νέες μεταγραφές.

Το στίγμα της νέα προσπάθειας έδωσαν ο διευθυντής Προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης, αλλά και ο Επικεφαλής Μάρκετινγκ του σταθμού Ζαφείρης Χαραλαμπίδης τονίζοντας το επαναλανσάρισμα του σταθμού και την αισιοδοξία για την αποδοχή του από το τηλεοπτικό κοινό.

Παρών και ο Πρόεδρος του ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του σταθμού δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τη δουλειά της ομάδας μας στον ΑΝΤ1 Ελλάδας. Έχει γίνει δουλειά οργανωμένη με πάρα πολύ κόπο από όλους μου τους συνεργάτες, όλα μας τα στελέχη και δουλειά που έχει βγει από την καρδιά όλων μας πάντα με ενδιαφέρον για τον κάθε τηλεθεατή, για την κάθε τηλεθεάτρια και ελπίζουμε να διασκεδάσουν και να ενημερωθούν σωστά μαζί μας».

Η απουσία Λιάγκα - Ουγγαρέζου

Ολα σχεδόν τα στελέχη του προγράμματος και των εκπομπών ήταν εκεί ωστόσο υπήρξαν και απουσίες που συζητήθηκαν όπως αυτή του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος δεν απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά επειδή προτίμησε να απολαύσει απογευματινό μπάνιο στη Βουλιαγμένη.
Απών και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Παρών όμως ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στο β' μισό της σεζόν θα αναλάβει ένα ενδιαφέρον και ανατρεπτικό project. Ο ίδιος απέφυγε τις κάμερες και τις δηλώσεις και κινήθηκε διακριτικά σε όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Σίριαλ, μαγκαζίνο, ενημέρωση, τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι και θεματικές εκπομπές είναι τα βασικά σημεία της τηλεοπτικής εξίσωσης για τον σταθμό του Αμαρουσίου.
Ο τομέας της μυθοπλασίας ενισχύεται από δύο δραματικές σειρές, την «Επιστροφή» και το «Γυναίκα χωρίς όνομα» αλλά και δύο κωμικές το «Πέτα τη φριτέζα» και το «Κάνε γονείς να δεις καλό». Νέα είσοδος και η αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων του Δημήτρη Αρβανίτη με τίτλο «Εγκλημα και πάθος».

Τρία θα είναι τα τηλεπαιχνίδια τα οποία ουσιαστικά συνεχίζουν την πορεία τους στο πρόγραμμα αφού προβάλλονται ήδη. Πρόκειται για το «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το «Still Standing» με την Μαρία Μπεκατώρου και το «Ταίρι ξέρει» με τον Τόνυ Σφήνο. Το νέο παιχνίδι θα είναι το «Beat buzzer» με το Γιώργο Μαυρίδη.
Κλείσιμο
Σταθερή η πρωινή ζώνη του σταθμού με τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει και πάλι «Καλημέρα Ελλάδα» και την Φαίη Σκορδά να παίρνει τη σκυτάλη με «Το Πρωινό» της, το οποίο είναι ανανεωμένο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που φέτος ξεκινά στις 19.30. Ακολουθεί μία ιδιαίτερη εκπομπή με τίτλο «Κοινή λογική» και πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Το μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1 είναι το «Nomads Μαδαγασκάρη» με παρουσιαστές τους Σάββα Πούμπουρα και Γιώργο Λέντζα. Το ριάλιτι θα είναι ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα και θα αρχίσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο.

Κυρίαρχος της late night ζώνης του σταθμού, για μία ακόμη χρονιά θα είναι ο Αντώνης Κανάκης με τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κι άλλη μία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης