Η Άζια Αρτζέντο απειλεί την Ρόουζ ΜακΓκόουαν: Έχεις 24 ώρες να πάρεις πίσω τα ψέματά σου

Η Άζια Αρτζέντο απειλεί την Ρόουζ ΜακΓκόουαν: Έχεις 24 ώρες να πάρεις πίσω τα ψέματά σου

Η Ιταλίδα ηθοποιός προειδοποιεί με μήνυση την άλλοτε στενή της φίλη για τα όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή της σχετικά με την αποπλάνηση του ηθοποιού Τζίμι Μπένετ, όταν εκείνος ήταν 17 ετών

075_spatari-notitle180308_npVSz
Διορία 24 ωρών δίνει η Άζια Αρτζέντο στην Ρόουζ ΜακΓκόουαν για να πάρει πίσω τους ισχυρισμούς της για το πώς ανακάλυψε ότι η Ιταλίδα ηθοποιός εξαγόρασε τη σιωπή, Τζίμι Μπένετ, τον οποίο φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά, όταν εκείνος ήταν 17 ετών.

Σε μήνυμά της στο Twitter η Αρτζέντο έγραψε: Αγαπητή, @RoseMcGowan με ειλικρινή θλίψη σου δίνει 24 ώρες να πάρεις πίσω όλα αυτά τα ψέματα που έγραψες στην ανακοίνωσή σου για μένα στις 27 Αυγούστου και να ζητήσεις συγγνώμη. Εάν δεν το κάνεις, δεν θα έχω άλλη επιλογή από τη νομική οδό» .

Στην ανακοίνωσή της, η ΜακΓκόουαν είχε αναφέρει ότι η κοινή τους φίλη Rain Dove τής είχε πει πως η Αρτζέντο παραδέχθηκε ότι είχε κάνει σεξ με τον Μπένετ, όταν εκείνος ήταν 17 ετών.

Στις 27 Αυγούστου η ΜακΓκόουαν, η οποία είχε γίνει στενή φίλη με την Αρτζέντο ιδρύοντας το κίνημα #MeToo μετά την σεξουαλική παρενόχληση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, ανέφερε ότι η Dove της είπε ότι η Αρτζέντο τα παραδέχθηκε όλα σε sms

Κλείσιμο
Η ΜακΓκόουαν προέτρεψε την Dove να δείξει τα μηνύματα στην αστυνομία και έγραψε: «αυτό που ήταν τόσο σκληρό ήταν το σοκ της συνειδητοποίησες ότι τα πάντα για το κίνημα θα έμπαιναν σε κίνδυνο».

Παράλληλα, είχε καλέσει την Αρτζέντο να κάνει το σωστό και ξεκαθαρίσει τα πάντα για την συμπεριφορά της.

«Άζια ήσουν φίλη μου... Κάνε το σωστό. Να είσαι ειλικρινής, να είσαι δίκαιη.Και κυρίως να γίνεις το πρόσωπο που θα ήθελες να ήταν ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν», ανέφερε σε μήνυμά της.

Οι New York Times είχαν αποκαλύψει ότι ο 22χρονος σήμερα Μπένετ είχε εκδηλώσει προ μερικών μηνών στην Αρτζέντο την πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση εις βάρος της, για την «σεξουαλική κακοποίηση» που υπέστη στα 17 του χρόνια, και που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι του προκάλεσε πλήθος ψυχολογικών προβλημάτων, αφήνοντάς τον ανίκανο να δουλέψει.

Η 42χρονη ηθοποιός, δεδομένου ότι την ίδια εποχή είχε μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον βιασμό της σε νεαρή ηλικία από τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, φοβήθηκε το σκάνδαλο και αποφάσισε τελικά να εξαγοράσει την σιωπή του νεαρού, με 380.000 δολάρια.

Το υπέρογκο αυτό ποσό, σύμφωνα με την ίδια, κατατέθηκε στον λογαριασμό του νεαρού Μπένετ από τον τότε φίλο της, Άντονι Μπουρντέν, τον διάσημο σεφ που έβαλε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούνιο, και επομένως δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει τα λεγόμενα της Αρτζέντο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης