Τι κρύβεται κάτω από το φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ; Το βασιλικό dress code και στα εσώρουχα

Τι κρύβεται κάτω από το φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ; Το βασιλικό dress code και στα εσώρουχα

Το πρωτόκολλο των Ανακτόρων προστάζει να φορούν εσώρουχα προκειμένου να μην εκτεθούν όπως η Μέριλιν Μονρόε όταν ο αέρας αποκάλυψε τους καλλίγραμμους γλουτούς της

19626362
Για κάθε της εμφάνιση, η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ ,βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της προσοχής. Ωστόσο, πέρα από τα ρούχα που επιλέγει η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ή την εγκυμοσύνη που μπορεί να κρύβει επιμελώς, η γερμανική εφημερίδα «Bild» διερωτάται τι είναι αυτό που κρύβεται κάτω από τα ρούχα της.

Η σύζυγος του πρίγκιπα του Χάρι όπως και η Κέιτ Μίντλετον, δούκισσα του Κέιμπριτζ, αλλά και η Βασίλισσα Ελισάβετ θα πρέπει να τηρούν ένα dress code ακόμα και στα εσώρουχα.

Υποχρεούνται, δηλαδή, με βάση το πρωτόκολλο των Ανακτόρων, να φορούν εσώρουχα προκειμένου να μην εκτεθούν όπως η Μέριλιν Μονρόε όταν ο αέρας αποκάλυψε τους καλλίγραμμους γλουτούς της προσφέροντας ένα πανέμορφο θέαμα στον ανδρικό πληθυσμό.

«Όπως η δούκισσα Κέιτ ή η βασίλισσα Ελισάβετ, Μέγκαν πρέπει να φοράει ειδικό κορμάκι για ορισμένα φορέματα. Αυτό αποκάλυψε η εμπειρογνώμονας σε εθιμοτυπικά θέματα του Παλατιού, Μάικα Μάγιερ.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα "The Sun", η Μάγιερ είπε χαρακτηριστικά:

"Αυτά τα εσώρουχα είναι μονοκόμματα και προσκολλώνται στα ρούχα. Αυτό διασφαλίζει σε φούστες και φορέματα να ανασηκώνονται πιο αργά».

Κλείσιμο
Το 2012,ο μόδιστρος της βασίλισσας Ελισάβετ,Στιούαρτ Πάρβιν είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ότι οι σχεδιαστές προτιμούν τα «βαριά» υφάσματα έτσι ώστε να μην σηκώνονται με τον αέρα. Υπάρχει όμως κι ένα άλλο τέχνασμα.

"Έβαλα μερικά «βάρη» στο στρίφωμα των ρούχων και των παλτών τους.Για παράδειγμα,σε μία ελαφριά φούστα από μουσελίνα, μπορώ να βάλω μία αλυσίδα ", λέει ο Πάρβιν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης