Ειρήνη Σκλήβα: Το δράμα μιας Μις Κόσμος

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Το σκληρό διαζύγιο ανάμεσα στην πρώην εστεμμένη και τον γοητευτικό μεσίτη σκαφών σύζυγό της, Νίκο Χυδήρογλου, που επιβεβαιώνει ότι οι «όμορφοι γάμοι, όμορφα καίγονται» - Τα ασφαλιστικά για το σπίτι και ένας επώδυνος χωρισμός που γνώρισε μια απρόσμενη δημοσιότητα για δύο ανθρώπους που επιδίωξαν να ζουν μακριά της

Ο Γάλλος συγγραφέας Αλφρέντ Καπί είχε γράψει ότι «όταν παντρεύεσαι μια γυναίκα που την αγαπάς και σ’ αγαπάει είναι σαν να βάζεις στοίχημα μαζί της ποιος θα σταματήσει να αγαπάει τον άλλο πρώτος». Κάτι που ταιριάζει πολύ στην Ειρήνη Σκλήβα και τον σύζυγό της επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου, που αγαπήθηκαν πολύ για 16 ολόκληρα χρόνια. Απέκτησαν μια κόρη που σήμερα είναι στην εφηβεία και ο χωρισμός τους, που έγινε γνωστός στις αρχές του έτους, οδήγησε το πρώην ζευγάρι σε ένα σκληρό διαζύγιο.

Το τελευταίο του επεισόδιο παίχτηκε την εβδομάδα που μας πέρασε όταν η πρώην Μις Κόσμος έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα και θα πρέπει να αφήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα την κατοικία της Βούλας. Εκεί όπου έζησε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του γάμου της με έναν άνθρωπο που γνώρισε μέσω ενός προξενιού, το οποίο έστησε μια κολλητή φίλη της όταν η Σκλήβα είχε όλο τον κόσμο στα πόδια της.

Ο γοητευτικός μεσίτης σκαφών έγινε τελικά ο άνδρας που σημάδεψε τη ζωή της, αυτός που την κέρδισε ολοκληρωτικά όταν τη φλέρταρε και την πολιόρκησε ως αρσενικό παλαιάς κοπής. Ο αρραβώνας τους στις Μαλδίβες ήταν το πρώτο βήμα για τις αλλαγές στη ζωή της ωραιότερης κοπέλας του κόσμου, για μια νέα αρχή όπου το μόντελινγκ, οι φωτογραφήσεις και η πασαρέλα δεν θα είχαν πλέον θέση στη ζωή της. Ωστόσο μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας, ήρθε η στιγμή που ο γάμος τους διαλύθηκε για λόγους που οι δυο τους γνωρίζουν πολύ καλύτερα από όλους τους άλλους. Μαζί με το τέλος του βγήκε στην επιφάνεια και μια διαμάχη ανάμεσα στους δύο πρώην, η οποία συνεχίζεται με μικρά ή μεγαλύτερα δικαστικά επεισόδια.Επεισόδια που αποδεικνύουν ότι ακόμη και ένας γάμος σαν τον δικό τους -πολλοί φίλοι τους αδυνατούσαν αρχικά να πιστέψουν τις φήμες περί χωρισμού που άρχισαν να ακούγονται από πέρυσι το καλοκαίρι- έχει τελικά ημερομηνία λήξης.

skliva1
Η ανάδειξή της ως της ωραιότερης γυναίκας του κόσμου ήταν η ευκαιρία να γνωρίσει ολόκληρος ο πλανήτης τη σύγχρονη ελληνική ομορφιά
Το σπίτι και η κόρη

Σε μια ολιγόλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία η Ειρήνη Σκλήβα δεν θέλησε να πει παρά ελάχιστα πράγματα για το διαζύγιό της. «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση, αλλά θέλω πρώτα να τελειώσει αυτή η ιστορία για να τοποθετηθώ». Με τα τελευταία ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Ειρήνη Σκλήβα ζητούσε παράταση της προσωρινής διαταγής που της επέτρεπε να μένει στην κατοικία της Βούλας. Σύμφωνα με την κατάθεσή της στο δικαστήριο, το έκανε για την κόρη της, τη Μαριτίνα, η οποία δεν θέλει να φύγει από το σπίτι όπου μεγάλωσε. Από τον στενό κύκλο του ζευγαριού εικάζουν ότι η νεαρή ίσως ελπίζει ακόμη πως οι γονείς της μπορεί να τα ξαναβρούν, γι’ αυτό έχει πιθανόν υιοθετήσει αυτή τη στάση άρνησης. Η μητέρα της, όπως είπε στο δικαστήριο, είναι ικανοποιημένη από την οικονομική συμφωνία ανάμεσα σε αυτήν και τον άντρα της που της εξασφαλίζει 3.000 ευρώ τον μήνα για το ενοίκιο της νέας της κατοικίας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Χυδήρογλου της είχε δώσει διορία έξι μηνών για να βρει νέο σπίτι, χωρίς όμως να υπολογίσει τη στάση της κόρης του. Εχοντας πλέον βρει αγοραστή για την εντυπωσιακή κατοικία του, ζήτησε από το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημά του να μετακομίσει η εν διαστάσει σύζυγός του σε άλλο σπίτι ώστε να προχωρήσει στην πώλησή του.


skliva2
Η κοπέλα που έλεγε «όχι»

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την Ειρήνη Σκλήβα ότι λειτούργησε με γνώμονα το οικονομικό της συμφέρον όταν αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο του μόντελινγκ. Μεγαλωμένη μέσα στους κόλπους μιας οικογένειας απλών ανθρώπων της γειτονιάς, είχε πάντα τον τρόπο της να λέει «όχι», την ίδια στιγμή που αρκετές συνάδελφοί της έλεγαν «ναι» σε όλα. Στη δεκαετία του ’90, όταν το χρήμα άρχισε να ρέει άφθονο και οι αμοιβές των μοντέλων ήταν στα ύψη, η στέψη της αρχικά ως Μις Ελλάς και λίγο αργότερα ως Μις Κόσμος την εκτόξευσε στην κορυφή. Κάποιοι λένε ότι θα μπορούσε να κερδίσει εκατομμύρια, όμως η ίδια αποδείχθηκε πολύ επιλεκτική - ειδικά σε ό,τι αφορούσε τις γυμνές φωτογραφήσεις. Δεν φωτογραφήθηκε ποτέ γυμνή, ούτε καν τόπλες, ενώ σε κάποιες πόζες χωρίς σουτιέν, κάλυπτε πάντα το στήθος της, αρνούμενη ποσά που άλλες θα σκότωναν για να τα πάρουν! Δεν έβγαινε πολύ και όταν το έκανε δεν έδινε ποτέ δικαιώματα, ενώ η προσωπική της ζωή ήταν αυστηρά προστατευμένη από την ίδια μέχρι την ημέρα που η φίλη της την έστειλε σε αυτό το τυφλό ραντεβού με τον Νίκο Χυδήρογλου. Ο τελευταίος την κέρδισε με τον τρόπο του και η πρόταση γάμου έγινε στις Μαλδίβες το 2001, ενώ η τελετή έλαβε χώρα λίγους μήνες αργότερα σε συνθήκες άκρας μυστικότητας και σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Η ίδια είχε αποφασίσει όταν δέχτηκε να παντρευτεί τον επιχειρηματία ότι ο κύκλος της ως μοντέλου θα έκλεινε για πάντα, χωρίς αυτό να τη στενοχωρεί. Σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έδωσε μετά τον γάμο της ρωτήθηκε τι σκέφτεται για το μέλλον της και είπε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για το μέλλον γιατί ο χρόνος έχει την τάση να αλλάζει τα πράγματα όσο τέλεια και αν τα έχουμε προγραμματίσει». Μια απάντηση που αποδείχτηκε προφητική λίγα χρόνια μετά.

skliva3
Μετά από έναν θυελλώδη έρωτα και έναν γάμο που κράτησε 16 χρόνια οι δρόμοι του ζευγαριού χώρισαν οριστικά και ταυτόχρονα βγήκε στην επιφάνεια μια διαμάχη ανάμεσα στους δύο πρώην, η οποία συνεχίζεται με μικρά ή μεγαλύτερα δικαστικά επεισόδια

Τα απομεινάρια ενός γάμου

Ηθελε πολύ να γίνει μητέρα και ο ερχομός της Μαριτίνας ολοκλήρωσε την ευτυχία μιας πολύ όμορφης γυναίκας, που ανέλαβε πλέον έναν άλλο ρόλο, πολύ πιο σημαντικό. Τα χρόνια κυλούσαν ιδανικά, με το ζευγάρι να απολαμβάνει μια άνετη ζωή στα νότια προάστια, μακριά από ανούσιες δημόσιες εμφανίσεις και περιττές εξόδους. Φράσεις όπως «η Σκλήβα εξαφανίστηκε» και «Τι κάνει η Ειρήνη;» ακούστηκαν αρκετές φορές στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, την ίδια στιγμή που το ζευγάρι ζούσε την ευτυχία του μακριά από τη δημοσιότητα. Τελικά όμως τίποτα δεν κρατάει για πάντα, ακόμη και ένας γάμος που είναι ιδανικός ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν πολύ, κάτι που συνέβη και στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Οι περσινές μοναχικές -για ένα διάστημα- διακοπές του Νίκου Χυδήρογλου ήταν η αφορμή για να ακουστούν οι πρώτες φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα στον επιχειρηματία και την εστεμμένη καλλονή. Τα περσινά Χριστούγεννα οι αποφάσεις για τη λύση του γάμου είχαν δρομολογηθεί σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες και στις αρχές του έτους η είδηση διέρρευσε. Τώρα αμφότεροι βιώνουν τα απομεινάρια μιας σχέσης που δεν άντεξε στη φθορά του χρόνου, στην καθημερινή ρουτίνα που σκοτώνει τον έρωτα...


skliva4
Η 14χρονη κόρη της Ειρήνης Σκλήβα και του Νίκου Χυδήρογλου, Μαριτίνα
Δείτε βίντεο: Ειρήνη Σκλήβα: Το δράμα μιας Μις Κόσμος
video placeholderΣΧΟΛΙΑ (130)

Τέτοια κακία δεν υπάρχει !

Η κακία ορισμένων , δεν λέγεται! Πάνω στα δύσκολα της η γυναίκα , έχει και το δηλητήριο σας , να ξεχυλιζει ! Καλά θα κάνει το ΠΘ , να αποσύρει το άρθρο , διότι είναι ανήκουστη η συμπεριφορά των σχολιαζόντων, σε μια πραγματική κυρία , που ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα , ούτε και επιδίωξε τη δημοσιότητα !

@all

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω την κακια ορισμενων. Και ο τιτλος ειναι παραπλανητικος. Ουτε καν διαμαχη δεν υπαρχει ή κατινιες. Αποφασισαν να χωρισουν και τα αλλα ειναι διαδικαστικα. Η κοπελα αυτη ποτε δεν προκαλεσε. Δεν καταλαβαινω προς τι το αρθρο και οι υπερβολες του αφου τελικα δεν υπαρχει τιποτα το σκανδαλωδες.

Κυνικός

Κρίμα, και έδειχναν τόσο αγαπημένοι...Καταλάβατε τώρα γιατί έχουν αυξηθεί τόσο οι ομοφυλόφιλοι, ή ακόμα;

Εξηγηση

Μηπως διοτι γεμισαμε με πρωην βιζιτουδες και νυν φακλανες που τα φτιαχνουν με πλουσιους ;;

Χχ

Τα σημάδια δεν βλέπετε ο άντρας της πουλάει το ΣΠΙΤΙ δεν σας λεει τπτ αυτό;; χρειάζεται ρευστό επείγοντος ποιος πατέρας θα ξεσπιτωνε την Μόναχο κόρη να την στείλει με το ενοίκιο;; επίσης το δικαστήριο έβγαλε διατροφή μόνο 3000 και η σκληβα λέει πάλι καλά.. Όταν η Τζίναρα θα περνει 1500 για κομμωτήριο μόνο όλα μαζί καμία 25.000 χιλιάρικα... Ο τύπος πάει για φούντο αλλά κωστοπουλο η έχει σοβαρά οικονομικά προβληματα δεν ήταν κάνας εφοπλιστής μην τρελένεσται, κανένας άντρας δεν χαλάει οικογένεια στα 50 όλα τα χαλάει η γυναίκα συνήθως από το οικονομικό ξεκινάνε όλα....

Makedonas

Στο τελος πηρε αυτο που της αξιζε. Ας ειχε μυαλο και ας προσεχε...

το μικρό δεν θέλει να φύγει απ το σπίτι

οπότε η ζωντοχοίρα μαζί με την κόρη της μπορούν να ζητήσουν άσυλο από τον νέο ιδιοκτήτη του σπιτιού , ενώσο θα εργάζεται ως "ινφλουένσερ " για τα μικροέξοδά της..

minimi4

Alfred Capus -Αλφρέντ Καπύς, Γάλλος συγγραφέας & δημοσιογράφος(1857–1922)

Ζολω

Όταν την έβλεπα στο ατελιέ ενός φίλου μου έλιωνα για αυτή! Τώρα ξερναω!

Μάρα

και εγώ Νικολάκη έλιωνα για σενά όταν σ' εβλεπα. τώρα βλέπω τη σαπιοκοιλιά σου και τα προγούλια σου και ξερνάω και εγώ

Το Σκληβακη το γνωρίζω καλά από μικρή

Μην πιστεύετε σε αυτά που λέει και μην τρώτε σανό γιατί το Σκληβακη πάντα ήταν για την παρταρα της και την τσεπουλα της! Τα λεφτά αισθήματα έβλεπε πάντα και αυτή την στιγμή εκμεταλλεύεται τον πάτερα των παιδιών της!

Nτίνος

Πόσο έχει εργαστεί είπαμε στην ζωή της η κα Σκλήβα και σε τι εργασίες ώστε να αξίζει 3000€ τον μήνα επιδότηση ενοικίου;

Κούλης

Είναι ο καπιταλισμός βρε ! Ούτε εγώ εργάστηκα αλλά θέλω να γίνω πρωθυπουργός. Στον καπιταλισμό χρειάζεται να ελίσσεσαι, τα προσόντα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

D

Κι αυτά που έχασε,αφήνοντας καριέρα για να γίνει νοικοκυρά και να μεγαλώσει το παιδί τους,δεν υπολογίζονται;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mel-c-asia-tour-2018

Δεν προκάλεσε ιδαίτερη αίσθηση στους λουόμενους - Φορώντας ένα απλό μαύρο μπικίνι, οι περισσότεροι έμοιαζαν να την κοιτούν κυρίως για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της

9