Οργή για τον Ρόμπι Γουίλιαμς: Ρώτησε διεμφυλικό ποιο είναι το βαπτιστικό του όνομα

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του X Factor – Το «κακό παιδί» της μουσικής δέχθηκε επικρίσεις για την ερώτησή του

«Ποιο είναι το αρχικό σου όνομα;». Αυτή ήταν η ερώτηση του Ρόμπι Γουίλιαμς στον διαγωνιζόμενο του X Factor Φελίξ Σέφερντ, εξοργίζοντας πολλούς από το κοινό, ενώ προκάλεσε θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος για τον οποίο ο διάσημος τραγουδιστής δέχθηκε επικρίσεις ήταν επειδή ο 20χρονος διαγωνιζόμενος είναι διεμφυλικός, ενώ πριν τραγουδήσει είπε: «Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι είμαι κάτι παραπάνω από διεμφυλικός, κάτι που μπορούμε να παραβλέψουμε. Είμαι ένας καθημερινός άνθρωπος».

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ζήτησε από τον Φέλιξ να του απαντήσει το φύλο που γεννήθηκε, κάτι που επικρίθηκε από πολλούς θεατές, ενώ στη συνέχεια τον ρώτησε για το βαπτιστικό του όνομα.

«Η ερώτηση του Ρόμπι Γοτίλιαμς προς έναν διεμφυλικό για τη ζωή του πριν τη μετάβαση, ενώ κάθεται με τα πόδια πάνω στο γραφείο ήταν ακατάλληλη και ασεβής. Το X Factor έχει τελειώσει» έγραψε ένας θεατής στο twitter.

«Δεν αφορά κανέναν το νεκρό όνομα κάποιου» έγραψε ένας άλλος χρήστης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr