Φεστιβάλ Βενετίας: Ημέρα Νο2 με Γιώργο Λάνθιμο και εκρηκτικές καλλονές

Φεστιβάλ Βενετίας: Ημέρα Νο2 με Γιώργο Λάνθιμο και εκρηκτικές καλλονές

Ο Έλληνας σκηνοθέτης,  η Ολίβια Κόλμαν, η Έμα Στόουν και η Ρέιτσελ Βάις πόζαραν στους φωτογράφους πριν την πρώτη προβολή του «The Favourite» 

SPL5019298_011
Η σημερινή δεύτερη μέρα του 75ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, είναι αφιερωμένη στον δικό μας Γιώργο Λάνθιμο. Ο Έλληνας σκηνοθέτης με την ταινία του «The Favourite» διεκδικεί τον Χρυσό Λέοντα.  Η πρώτη προβολή της ταινίας έγινε σήμερα στις 08.30 το πρωί ενώ η επίσημη προβολή, με κόκκινο χαλί και τα σχετικά, θα γίνει αργά το απόγευμα στη Σάλα Γκράντε του φεστιβάλ. Εκείνη την ώρα θα είναι ελεύθεροι και οι κριτικοί κινηματογράφου να γράψουν την άποψή τους για την ταινία, καθώς από φέτος το Φεστιβάλ Βενετίας απαγορεύει να γραφτεί οτιδήποτε για μια ταινία πριν από την απογευματινή ή βραδυνή της προβολή.


Η ταινία είναι ένα σατυρικό δράμα εποχής που αφηγείται το παράλληλο χρονικό τριών γυναικών της αγγλικής βασιλικής οικογένειας με κεντρικά πρόσωπα τη βασίλισσα 'Αννα, τη δούκισσα Σάρα Τσόρτσιλ και τη βαρόνη Αμπιγκέιλ Μάσαμ. Πρωταγωνιστούν η Ολίβια Κόλμαν, η Έμα Στόουν, ο Νίκολας Χουλτ και η Ρέιτσελ Βάις, ενώ το σενάριο της υπογράφουν η Ντέμπορα Ντέιβις και ο Τόνι ΜακΝαμάρα.


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την άφιξη των συντελεστών σήμερα το πρωί στο φεστιβάλ:

SPL5019298_012
SPL5019298_001
SPL5019298_015



Το ελληνικό ενδιαφέρον στη φετινή διοργάνωση δεν εξαντλείται μόνο στη συμμετοχή του Γιώργου Λάνθιμου, καθώς στο τμήμα Orizzonti το οποίο προτείνει πάντα νέες αφηγηματικές φόρμες, διαγωνίζεται ο Θανάσης Νεοφώτιστος με τη μικρού μήκους ταινία του «Λεωφόρος Πατησίων».Tον τιμητικό Χρυσό Λέοντα της φετινής διοργάνωσης θα λάβει η Βανέσα Ρεντγκρέιβ για την προσφορά της στον κινηματογράφο. Φυσικά την πρώτη αλλά και τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ δεν έλειψαν οι εκρηκτικές καλλονές που έδωσαν μία άλλη... πιο αισθησιακή νότα στη διοργάνωση, όπως το μοντέλο Άνα Μπεατρίζ Μπαρός που επέλεξε ένα μαύρο σύνολο με διαφάνεια. Δείτε παρακάτω τις εικόνες: 

Κλείσιμο
SPL5019316_003
Άνα Μπεατρίζ Μπαρός
SPL5019316_005



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Braziliansupermodel @IzabelGoulart at #VeniceFilmFestival #redcarpet ( wearing @albertaferretti ) 🔝⭐️🎬🇮🇹 #supermodel #izabelgoulart #izagoulart #venice #kevintrapp #psg #psgwags #italy #venezia #italia #womenstyle #womensfashion #celebstyle #celebsfashion #celebrities

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MakaTurkia 👩🏼‍💻 (@world_celebs_beauty) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Credit📸:@sarasampaio #thechicstylelife #venezia #sarasampaio #armani

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Chic Style Life (@thechicstylelife) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#aboutlastnight... un bellissimo incontro con la top model @gabriellecaunesil 🤩 #redcarpet #mostradelcinema #venezia #cinema #actress #model #topmodel #venice #incontri #women #luckygirl #tacco12ebiberon #photo #picoftheday #style #mmstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Marangoni (@monicamarangoniofficial) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sono davvero felicissima che l’abito vi sia piaciuto... per me significa tanto💘 Grazie di cuore per tutti i vostri messaggi stupendi!! Buona giornata!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOLA TURANI (@paolaturani) στις



Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η μεγάλη γιορτή του σινεμά που για πολλούς θεωρείται προάγγελος των Όσκαρ, κλείνει φέτος 75 χρόνια και φιλοξενεί από τις 29 Αυγούστου μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Το διάσημο φεστιβάλ στο Λίντο άνοιξε εχθές με την παγκόσμια πρεμιέρα του «First Man» του Ντάμιεν Σαζέλ, ο οποίος επιστρέφει δριμύτερος στη Βενετία δύο χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία του «La La Land». Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ξανασυναντά τον Σαζέλ για ένα «ταξίδι στο διάστημα» αφού η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας του Νιλ 'Αρμστρονγκ, του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στο φεγγάρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης