Διαζύγιο Τζολί-Πιτ: Η Αντζελίνα «καρφώνει» τον Μπραντ ότι δεν δίνει αρκετά... για διατροφή

Διαζύγιο Τζολί-Πιτ: Η Αντζελίνα «καρφώνει» τον Μπραντ ότι δεν δίνει αρκετά... για διατροφή

Ζητά οριστικοποίηση του διαζυγίου μέσα στο 2018 καταγγέλλοντας τον πρώην της ότι δεν συνεισφέρει τακτικά για τα παιδιά - Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα ο δρόμος για τη συμφωνία είναι ακόμα μακρύς

jolie-pitt
Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που τα σοκαριστικά νέα του χωρισμού τους βρέθηκαν στα πρωτοσέλιδα όλων των σκανδαλοθηρικών περιοδικών.

Για την 43χρονη Αντζελίνα Τζολί και τον 54χρονο Μπραντ Πιτ ωστόσο, ο δρόμος μέχρι την έκδοση του διαζυγίου προδιαγράφεται ακόμα μακρύς, αφού δημοσιεύματα θέλουν τους δύο πρώην συζύγους να απέχουν έτη φωτός από μια συμφωνία.

Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι, μέσω του δικηγόρου της, η διάσημη σταρ κινήθηκε χθές για οριστικοποίηση του διαζυγίου μέσα στο 2018, καταγγέλλοντας μάλιστα στα σχετικά έγγραφα ότι ο Πιτ «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Σύμφωνα με το E!News, οι δύο χολιγουντιανοί σταρ έχουν ριχτεί με λύσσα στη μάχη για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, με αποτέλεσμα άλλα εκκρεμή ζητήματα του διαλυμένου γάμου τους να έχουν μείνει τελείως στάσιμα.

Όπως μεταδίδουν πολλά ξένα ΜΜΕ, επικαλούμενα πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται εδώ και καιρό σε αδιέξοδο, αφού η τεράστια οργή της Τζολί για το γεγονός ότι ο πρώην της διεκδικεί από κοινού επιμέλεια των έξι παιδιών δεν την αφήνει να δει καθαρά, ώστε να κάνει τις αναγκαίες υποχωρήσεις που θα επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Σύμφωνα με το USWeekly, η Τζολί δημιουργεί μόνιμα εχθρικό κλίμα στις διαπραγματεύσεις και οδηγεί τα πράγματα στα άκρα. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, από το 2016 που ανακοίνωσε την απόφασή της να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους από τον Πιτ, η στάση της είναι αδίστακτη απέναντι στον πρώην αγαπημένο της.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει μια πηγή του TMZ, «η συμπεριφορά της ηθοποιού δειχνει ότι θέλει να σκοτώσει την οποιαδήποτε σχέση έχει ο Πιτ με τα παιδιά του». Αυτή η επιθυμία την οδηγεί σε ακρότητες και φωνές κατά τις συναντήσεις τους στα γραφεία των δικηγόρων τους. «Είναι μόνιμα γεμάτη οργή και φέρεται τελείως παράλογα» αναφέρει η πηγή.

To ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η επιθετικότητα της «μαινάδας» Τζολί έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που η δικηγόρος της σταρ της ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παραιτηθεί από την εκπροσώπησή της, αφού η συμπεριφορά της πελάτισσάς της είναι τοξική. Ωστόσο, εκπρόσωποι της ηθοποιού διαψεύδουν την είδηση, λέγοντας ότι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι αρμονική και πρόκειται να συνεχιστεί μέχρι την έκδοση του διαζυγίου.


Δείτε βίντεο: Διαζύγιο Τζολί-Πιτ: Τα καρφιά της Αντζελίνας για τον "τσιγκούνη" Μπραντ και τη διατροφή
Διαζύγιο Τζολί-Πιτ:  Τα καρφιά της Αντζελίνας για τον "τσιγκούνη"  Μπραντ και τη διατροφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης