Δείτε το βίντεο με την κόρη του Τραμπ να χορεύει στη Μύκονο αποκλειστικά στο protothema.gr

Δείτε το βίντεο με την κόρη του Τραμπ να χορεύει στη Μύκονο αποκλειστικά στο protothema.gr

Φωτογραφίες και βίντεο από την παραμονή της Τίφανι Τραμπ στο νησί των ανέμων

trump_arthroo
Η κόρη του πλανητάρχη η Τίφανι Τραμπ απολαμβάνει όπως φαίνεται από το βίντεο και τις φωτογραφίες την παραμονή της στη Μύκονο. Η Τίφανι είναι ένα από τα πέντε παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ και από ότι φαίνεται είναι και αυτή που το διασκεδάζει και περισσότερο από τα άλλα καθώς δεν ασχολείται με τις επιχειρήσεις του πατέρα της.

Η νεαρή κοπέλα πριν από λίγες μέρες έγινε πρωτοσέλιδο στα βρετανικά ταμπλόιντ καθώς εθεάθη να βγαίνει από μπαρ του Λονδίνου μαζί με τη μητέρα της ελαφρώς μεθυσμένη. Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Τραμπ είχε γίνει έξαλλος με την συμπεριφορά της.

Πάντως μέχρι στιγμής η Τίφανι δεν έχει απασχολήσει με κάτι τα ΜΜΕ παρά μόνο με την παρουσία της. Στη Μύκονο βρίσκεται με την κολλητή της Λίντσεϊ Λόχαν και τον φίλο της Αντ Γουόρεν όπυ μαζί παρακολούθησαν την συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos. Στο βίντεο φαίνεται να χορεύει και να διασκεδάζει στα γενέθλια του φίλου τους.

Η Τίφανι Τραμπ είναι κόρη του προέδρου των ΗΠΑ από το γάμο του με την Μάρλα Μέιπλς. Μέχρι σήμερα, έχει αποφύγει ενεργό ανάμιξη τόσο με την πολιτική όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του πατέρα της.


Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ απολαμβάνει τη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου




trump1
trump2
trump3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης